Predsednik UEFA došao u Beograd i šokirao: Srbija će biti izbačena zbog huligana! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

I šalio se sa Toletom

Predsednik UEFA došao u Beograd i šokirao: Srbija će biti izbačena zbog huligana! (FOTO)

Aleksander Čeferin je upozorio da se naša država mora ozbiljno obračunati sa izgrednicima i da je "na tankom ledu"
Objavljeno:
foto: Marina Lopičić

Kada je reč o regionalnoj ligi, Čeferin je rekao da postoje "razmišljanja i ništa više", a da je u bliskoj prošlosti bilo mnogo dezinformacija. On je najavio da će biti razgovora oko formiranja širom Evrope, ali da one neće zameniti nacionalna prvenstva koja su "baza fudbala u Evropi".

- Postoji puno problema, sigurnosni pre svega. Intenzivno ćemo raditi na tome, ali ne mogu da obećam kada će to da bude, prerano je", rekao je on. Čeferin je rekao da je uloga bivšeg kapitena Srbije Dejana Stankovića velika u UEFA jer je on čovek "koga ljudi slušaju - kao nekadašnjeg fudbalera i idola i da će zbog toga biti zadužen za razgovor sa mladim ljudima.

foto: Marina Lopičić

Kokeza je zahvalio Čeferinu na poseti i ocenio da je to velika čast i važan dan za Srbiju, s obzirom na saradnju na "veoma visokom nivou".

- Zahvaljujući rukovodstvu UEFA, naš klub Partizan je dobio mogućnost da se takmiči u Evropi, što je pokazatelj da je saradnja veoma dobra i u okviru pravnih, zakonskih mogućnosti. Veliko hvala i sve pohvale za Čeferina - rekao je Kokeza.

foto: Marina Lopičić

On se složio da je infrastruktura najveći problem i da njeno poboljšanje ide u dobrom pravcu. Na pitanje da li će u Srbiji stadion biti nazvan po predsedniku UEFA, odgovorio je Čeferin, koji je uz osmeh preneo šta mu je kazao Tomislav Karadžić.

- Karadžić je rekao da će biti nazvan ako dam pare, tako da neće biti stadiona nazvanih po meni - rekao je Čeferin.

Kokeza je Čeferinu na poklon uručio plaketu FSS-a i dres Srbije, dok je od predsednika UEFA dobio zastavicu te organizacije.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.