PARTIZAN SE NIJE PROSLAVIO PROTIV ŠTURMA: Duljaj najavio da stiže važno pojačanje!
Igor Duljaj, Foto: FK Partizan/Sandić foto

malo razloga za zadovoljstvo

PARTIZAN SE NIJE PROSLAVIO PROTIV ŠTURMA: Duljaj najavio da stiže važno pojačanje!

Crno-beli su se dobro pokazali samo u prvom poluvremenu

Objavljeno: 19:51h

Pripreme u Sloveniji je Partizan završio porazom od Šturma (2:1). Nisu se crno-beli proslavili u dve jače provere, protiv češkog Bohemijansa (0:2) i danas protiv Austrijanaca, upadljivo da im nedostaju pojačanja na nekoliko mesta u timu.

Jedno od tih mesta je u sredini terena, gde fali organizator igre, neka mlađa i agilnija verzija Bibarsa Natha. Igor Duljaj očekuje da će takav stići.

- Slažem se da smo mogli malo duže da držimo loptu, previše smo srljali, ali to je posledica umora, dekoncentracije... Da li nam nedostaje jedan plejmejker? Biće - ubedljivo je poručio Duljaj.

Igor Duljaj
foto: FOTO: FK Partizan

Samo što takav nikako da stigne. Kao ni špic, štoper. Solidnu partiju je Partizan se danas dobro pokazao u prvom poluvremenu, kada je golom Nikolića došao do vođstva. U drugom delu je bio značajno lošiji.

- To je za očekivati, zato što smo u jeku priprema. Imamo dve nedelje do početka sezone. Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo, a u drugom smo dosta mešali sastav, igrali sa dosta mladih igrača. Primili smo dva gola iz preida, što nam se često dešava. Dalje, otvarali smo im dosta prostora za polukontre. Na tome moramo da radimo.

Pohvale je trener crno-belih imao za strelca gola Nikolića.

- Nikolić je dao fenomenalan gol. Bolestan je izašao na teren i to na njegovo insistiranje. Videli ste šta znači kad je neko fizički jak. A, njegovo majstorstvo se ne dovodi u pitanje - poručio je Duljaj.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.