PIKSIJA RAZBESNELE LAŽI: "Koje, bre, ŽENE? Šta pričate... Čim smo sleteli u Katar, BACIO sam telefon!"
Dragan Stojković Piksi, Foto: fss.rs

sve je bilo perfektno

PIKSIJA RAZBESNELE LAŽI: "Koje, bre, ŽENE? Šta pričate... Čim smo sleteli u Katar, BACIO sam telefon!"

Video sam možda dve-tri - rekao je selektor Srbije

Objavljeno:

Dragan Stojković je sa fudbalskom selekcijom Srbije fokusiran na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali kada su u pitanju "Orlovi" i dalje se nacija "oporavlja" od kraha na Mundijalu u Kataru.

Piksi je dao intervju za rođendansko izdanje "Kurira" u kom je naširoko govorio o Svetskom prvenstvu, atmosferi u ekipi, kritikama...

Kada je u pitanju atmosfera, još tokom Mundijala se tvrdilo da su je poremetile supruge i devojke fudbalera, pominjale su se afere... Ili su baš te neproverene glasine narušile atmosferu ekipe?

- Sve je to jedna farsa, jedno očekivano predstavljanje nekih stvari, prepumpavanja, izmišljanje afera. Sve je to normalno jer, da pobeđuješ, od toga ne bi bilo ništa, da se ne lažemo. To nije prvi put da se dešava nama, a dešava se i Englezima i Francuzima u Južnoj Africi. Milion problema ima, ali ne možete da utičete na to. Pokušavate da zadržite atmosferu i pozitivan duh i što se tiče ponašanja igrača, "stafa". Sve je bilo okej i oni koji su bili u Kataru, u hotelu, mogli su to da vide. Sad, kako će to novinari da prenesu i mediji da prikažu ovde... Kad meni dođe čovek i kaže: "Te žene, tamo po hotelu..." Koje, bre, žene, o čemu pričate? Došla žena Mitrovića sa sinom, provela sat vremena s njim, došla žena od ovog da ga pozdravi...Video sam možda dve-tri - rekao je Stojković na ovu temu, pa dodao:

Fudbalska reprezentacija Srbije, Dragan Stojković Piksi, Fudbal
foto: Starsport©

- Niti je moglo da se spava u našem hotelu, niti da se uđe u naš deo, potpuno smo bili izolovani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno. Da smo dobili Kamerun, bilo bi: "Bravo, majstori, svaka čast, alal vam vera" i tako dalje. Ali desi se i onda moraš da trpiš te udarce. Da li to utiče na igrače? Mislim da da. Na mene ne, zato što nisam čitao, nisam pratio, ni gledao, samo sam čuo "ej, izašlo je to i to" i kažem - ne interesuje me. Sebe sam zaštitio od tih stvari. To sam u stvari uradio posle Bahreina, kad smo sleteli u Katar, isključio telefon i bacio ga. Moraš da trpiš udarce, iako je stvarno bilo mnogo laži, sve je to sastavni deo jednog Svetskog prvenstva.

Bonus video:

00:28

Piksi o utakmici sa Švajcarskom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.