POTPUNO NEVEROVATNO: Ovo su šanse Srbije da se nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!
Fudbaleri Srbije, Foto: Starsport©

KO BI REKAO

POTPUNO NEVEROVATNO: Ovo su šanse Srbije da se nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

"Orlovi" se i pored kiksa u komšiluku nalaze na deobi prve pozicije zajedno sa Mađarskom, a dve susedne države imaju po sedam osvojenih bodova

Objavljeno: 19:03h

Fudbaleri Srbije odigrali su veoma loš meč u kojem su remizirali protiv Bugarske u Razgradu rezultatom 1:1 u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne 2024. godine.

"Orlovi" se i pored kiksa u komšiluku nalaze na deobi prve pozicije zajedno sa Mađarskom, a dve susedne države imaju po sedam osvojenih bodova.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nalaze se u dobroj poziciji da se plasiraju na Evrpsko prvenstvo, a to potvrđuje i istraživanje poznatog sajta "We global football".

Naime, prema ovom specijalizovanom sajtu, šanse Srbije da se domogne Nemačke su neverovatnih 99.36 odsto! Naravno, posle onakve partije protiv Bugara ova brojka izgleda neverovatno.

Ono što je zanimljivo, jeste da se veće šanse daju se samo još Portugalu, Francuskoj i Engleskoj, dok su iza "Orlova" ostali Hrvatska, Belgija, Mađarska...

Srbija je i pre kvalifikacija bila visoko kotirana, s tim da su tada imali 97.64 odsto šansi, a naš nacionalni tim je i ovoga puta ispred Mađara kojima se daje 95.68 odsto.

Podsetimo, naš nacionalni tim nije igrao na EP još od 2000. godine.

Bonus video:

00:16

Piksi govorio i posle konferencije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.