Dejo Savićević je ove tajne čuvao dugo: Kako su ga ucenjivali da potpiše za Partizan? (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

sve je otkrio!

Dejo Savićević je ove tajne čuvao dugo: Kako su ga ucenjivali da potpiše za Partizan? (VIDEO)

Genije otkrio brojne pikanterije iz svoje bogate karijere
Objavljeno:

Malo je smešno da Crvena zvezda ima pet ‘Zvezdinih zvezda’, a da niko iz najvećeg istorijskog uspeha kluba ne bude izdvojen, nego oni nađu to rešenje da svi budemo ‘Zvezdine zvezde’. Sigurno ima oprečnih mišljenja da to nije u redu, i ja mislim da nije u redu, ali sam otišao na tu proslavu i ispoštovao događaj, da ne bi ispalo… Svako od nas zna kakav je igrač bio, ali po kvalitetu Pančev, Prosinečki i ja smo bili vanserijski igrači. U tom momentu naravno. Kasnije su nadošli Mihajlović, Jugović, pa i Belodedić, dosta je bilo tih šest imena, vrhunski fudbaleri. Ali oni su tako odlučili, život ide dalje.

Bratski spektakl obeležila sestra: Vrela navijačica Spartaka zapalila sever više nego sve bakljade zajedno! (VIDEO)

Crnogorac je otkrio i na kakav način je bio ucenjivan da potpiše za Partizan...

- Uprava je bila više naklonjena Partizanu i to se dobro zna. Tačno je i za vojsku, ‘sredili’ su preko generala. Ne samo meni, već je zbog Pančeva i mene otišlo sedam ili osam ljudi u vojsku ni krivi ni dužni. Napravili su nam ‘medveđu uslugu’ jer smo 1988. otišli u vojsku, a bile su Olimpijske igre u Seulu. Pored mene su tu bili Pančev, Jakovljević, Aljoša Asanović, Pantić, Bogdanović, Boban je isto bio, ne mogu da ih se setim još… Vokri! Sećam se imena iz ‘sportske čete’. Da je postojao nekakav plan da odemo na Olimpijadu, pa da nas posle toga tri meseca pošalju u vojsku, što bi bilo normalno. Oni ne, nego su Pančeva i mene, i sve ostale, poslali u vojsku misleći da će, posebno nas dvojicu, ubediti da ne idemo u Zvezdu nego u Partizan. Mi smo naravno potpisali ugovor i otišli u vojsku - priča Dejo.

Nisu samo transparenti! Delije i zvedaši su još jednim gestom pokazale da je bratstvo sa Olimpijakosom moćno i da će trajati večno! (VIDEO)

Kompletan intervju sa Genijem proštaje na "Hotsport.rs"!

BONUS VIDEO: Aleksandar Džikić se raduje i ljubi Hečera posle pobedničkog koša

(Espreso.co.rs/Hotsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.