HRVAT TRENER KRISTIJANU RONALDU? Već je radio na Bliskom istoku (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ZOV NOVCA

HRVAT TRENER KRISTIJANU RONALDU? Već je radio na Bliskom istoku (FOTO)

Zanimljivo da je vodio Al Hilal, najveći klub Saudijske Arabije i sa istim osvojio nacionalni Kup uz drugo mesto u prvenstvu u sezoni 2012/13

Objavljeno: 14:03h

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nedavno je poražena na penale u finalu Lige nacija, a mogla bi da ostane bez selektora.

Zlatko Dalić (56), osvajač srebrne medalje sa "kockastima" na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine ima ponudu iz Saudijske Arabije.

Zlatko Dalić
Zlatko Dalićfoto: EPA/Abir Sultan

Vlasnik bronzanog odličja sa nacionalnim timom sa Mundijala u Kataru dobio je poziv Al Nasra čiji je kapiten legendarni Kristijano Ronaldo.

Ovu informaciju plasirao je italijanski insajder Rudi Galeti, a Zlatko je na Bliskom istoku već vodio Al Fejsal, Al Hilal i Al Ain.

- Ja sam trebao da odem nakon Rusije. Nisam otišao, ostao sam. Nakon Katara, nakon Lige nacija. Kada nešto napraviš, najbolje je da se povučeš. Mene vuče motiv, mene vuče Hrvatska i meni nema lepšeg posla od ovoga koji sada radim - rekao je Dalić nedavno.

Luka Modrić i Zlatko Dalić sa bronzom iz Katara
Luka Modrić i Zlatko Dalić sa bronzom iz Katarafoto: EPA/Tolga Bozoglu

Hrvat je sa Al Hilalom, najvećim klubom Saudijske Arabije osvojio nacionalni Kup u sezoni 2012/13 i bio nacinalni vicešampion.

Sa Al Ainom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima imao je daleko više uspeha sa tri trofeja i izgubljenim finalom Azijske Lige šampiona 2016. godine.

Zlatko Dalić
Zlatko Dalićfoto: EPA/Tolga Bozoglu

Osvojio je nacionalni Kup u sezoni 2013/14, a 12 meseci kasnije i tamošnji šampionat i Superkup.

Bonus video:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.