MUSLIN NIJE OPROSTIO KRSTAJIĆU: Za njega i dalje "ta osoba NE POSTOJI"
Bilo nekad: Slavoljub Muslin i Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

ne pitaj

MUSLIN NIJE OPROSTIO KRSTAJIĆU: Za njega i dalje "ta osoba NE POSTOJI"

Ne želim ništa da govorim o utakmici - Muslin je odmah rekao bugarskom novinaru

Objavljeno: 13:56h

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 u trećm kolu kvalifikacija za Evropko prvenstvo 2024. u Razgradu gostuje selekciji Bugarske, koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić.

Bugarski mediji su u najavi meča kontaktirali Slavoljuba Muslina. Iskusni stručnjak je vodio selekciju Srbije od maja 2016. do oktobra 2017 kada je smenjen iako je izborio plasman na SP u Rusiji. Pomoćnik mu je bio upravo Mladen Krsatjić koji je ubrzo imenovan za novog selektora Srbije i vodio je na Mundijalu.

- Ne želim ništa da govorim o utakmici, o Srbiji, o Bugarskoj - Muslin je odmah rekao bugarskom novinaru, pa objasnio. - I to ne zbog vas, već zbog naših ljudi ovde, jer znate kako sam napustio reprezentaciju. Ne želim da komentarišem zbog Krstajića, koji je tada rekao da nije deo mog tima, a onda preuzeo tim... Pa, razumete me, neću da komentarišem ništa o utakmici u Razgradu - rekao je Muslin za „Tema sport“.

Mladen Krstajić, Slavoljub Muslin, Stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije
foto: Dado Đilas

Zatim su u bugarskom mediju naglasili da je Muslin upitan za mišljenje o ovoj situaciji i čim je Krstajić postao selektor Bugarske, a tada je odgovorio da ta osoba za njega ne postoji.

Bonus video:

00:58

Himna Srbije pred početak meča

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.