ZVEZDA DODAJE GAS: Dva OGROMNA pojačanja stižu u redove šampiona Srbije!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

DOGOVOR JE BLIZU

ZVEZDA DODAJE GAS: Dva OGROMNA pojačanja stižu u redove šampiona Srbije!

Za jednog od igrača čeka se još samo papirologija

Objavljeno: 15:04h

Crvena zvezda ozbiljno dodaje gas uoči početka priprema za narednu sezoni i na dobrom je putu da završi posao oko dovođenja dvojice novih napadača.

Pored Žan Filipa Krasoa, za čiju potvrdu transfera se čeka još samo papirologija, na pola koraka od dolaska na stadion Rajko Mitić je i Emanuel Late Lat.

Dosadašnji problem u pregovorima bilo je obeštećenje od 2.000.000 evra koje je zahtevala Atalanta, što je odbijalo Crvenu zvezdu, ali izgleda da su dve strane blizu rešenja. Prema saznanjima Mocart Sporta, srpski šampion bi tu sumu plaćao u tri ili četiri rate, na svakih godinu dana.

FK Crvena zvezda, Fudbaleri Crvene zvezde, Fudbal
foto: Starsport

Kraso je u ovom trenucima sa reprezentacijom Obale Slonovače, koju očekuje meč kvalifikacija za Kup afričkih nacija protiv Zambije, dok je njegov sunarodnik završio pozajmicu u Sent Galenu, gde je postigao 16 golova na 34 utakmice u svim takmičenjima. Brzonogi napadač sa Atalantom ima ugovor do jula 2024. godine.

Late Lat je u Bergamo stigao sa svega osam godina sa majkom, kako bi se pridružio ocu koji je već živeo u Kremoni. Za prvi tim Atalante je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije, a prvi gol je postigao u istom takmičenju juanuaru 2017. godine protiv Juventusa na Alijanc stadionu.

Ipak, zbog velike konkurencije na Atleti Azuriju već od sezone 2018/2019. krenuo je po pozajmicama, pa je igrao za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sent Galen, gde se konačno raspucao.

BONUS VIDEO:

00:20

Atmosfera pred početak meča Crvena zvezda - Voždovac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.