VELEOBRT! Barak Bahar dobija VRHUNSKO pojačanje za Ligu šampiona - Zvezda ga jurila mesecima
Barak Bahar, Foto: Starsport

au!

VELEOBRT! Barak Bahar dobija VRHUNSKO pojačanje za Ligu šampiona - Zvezda ga jurila mesecima

Polako se sklapa tim za istorijsku sezonu na evropskoj sceni

Objavljeno: 16:47h

FK Crvena zvezda želi Baraku Baharu da stvori konkurentan tim uLigi šampiona, a sada stižu informacije da je došlo do preokreta i da će velika želja sportskog sektora crveno-belih ipak stići na "Marakanu".

Naime, "Informer" prenosi da je Zvezda blizu da dovede najboljeg strelca Sent Etjena Žan Filipa Krasoa.

Crveno-beli su uspostavili kontakte sa reprezentativcem Obale Slonovače još krajem prošle godine, pregovarali nekoliko meseci, ali su razgovori u jednom trenutku propali. Drugi strelac Lige 2 sa 17 postignutih golova u ovoj sezoni imao je nerealna finansijska očekivanja kada je reč o godišnjim primanjima.

Žan Filip Kraso
Žan Filip Krasofoto: Corentin Nathan / Panoramic / Profimedia

Crvena zvezda se okrenula drugim rešenjima, ali je pre nekoliko dana dobila signal da je Žan Filipe Kraso spreman za novu rundu pregovora. Prethodnih dana se u francuskim medijima pisalo da je iskusni napadač odbio ponudu iz Egipta vrednu 1,2 miliona evra i da će po svojoj prilici, usled velikih finansijskih očekivanja karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Međutim, kako navodi spomenutu izvor članovi rukovodstva Crvene zvezde trenutno su u Francuskoj, na završnim pregovorima sa agentima Žan Filipa Krasoa i da bi do kraja nedelje trebalo da bude završen veliki posao.

Dodaje se da bi Žan Filip Kraso mogao da izdejstvuje godišnju zaradu od 600.000 evra, ali i da u Crvenoj zvezdi dobije ozbiljne bonuse kada je reč o individualnom učinku u Superligi i posebno u Ligi šampiona.

Pored Žan Filipa Krasoa Crvena zvezda je pokazala ozbiljan interes za napadača Atalante na pozajmici u Sent Galenu Emanuela Late Lata, čeka se i odgovor Zenita kada je u pitanju Mateo Kasijera.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.