VLAHOVIĆ NE PRELAZI U BAJERN: Pregovori sa drugim evropskim velikanom uveliko u toku!
Dušan Vlahović, Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

ODLAZAK JE BLIZU

VLAHOVIĆ NE PRELAZI U BAJERN: Pregovori sa drugim evropskim velikanom uveliko u toku!

U sezoni za nama srpski fubbaler je na 42 meča upisao 14 golova

Objavljeno: 17:13h

Srpski napadač Dušan Vlahović će, po svemu sudeći, napustiti Juventus ovog leta. Samo je pitanje gde nastavlja karijeru, pošto Bajern Minhen nije jedini zainteresovan za njega. U igru se sada uključio i Čelsi, javlja Gazeta delo Sport.

Kako tvrdi ugledni medij, predstavnici londonskog kluba su već obavili razgovor sa sportskim direktorom Juventusa Đovanijem Manom.

- Juventus i Čelsi su otvorili pregovore u vezi transfera Vlahovića. Međutim, posao nije blizu realizacije, jer Čelsi nudi Juventusu Romelua Lukakua i Rubena Loftusa Čeka i novac za srpskog fudbalera. Čelsi želi na ovaj način da smanji cenu transfera za Vlahovića, ali Juventus insistira da srpski fudbaler može da napusti Torino samo uz novčano obeštećenje - navodi Gazeta.

Dušan Vlahović
foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stav Stare dame je da Vlahović može da ode, ali samo uz adekvatnu ponudu. Spominje se suma od 75.000.000 evra, što je za pet manje od one koju je Juve platio Fiorentini januara 2022. za usluge srpskog golgetera.

Od dolaska u Torino, Dušan se mučio da dostigne očekivani nivo. Često je bio i van terena zbog povreda, a ni sa trenerom Masimilijanom Alegrijem nije „kliknuo“.

U sezoni za nama na 42 meča je upisao 14 golova.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.