SRBIJA U STRAHU: Piksi saopštio KATASTROFALNE vesti!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

NIJE DOBRO

SRBIJA U STRAHU: Piksi saopštio KATASTROFALNE vesti!

"Orlove" u junu očekuju dueli protiv Jordana i Bugarske

Objavljeno: 13:34h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se novinarima pred duele sa Jordanom i Bugarskom.

On je otkrio da se naš tim suočava sa dosta problema.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

- Imamo ličnih problema, moram da kažem i da objasnim. Predstoji nam važna utakmica protiv Bugarske i to je prioritet svih prioriteta. Na dosta igrača ne možemo da računamo zbog povreda. Mitrović ima problem sa stopalom i to datira šest meseci unazad. Imao ih je i na Mundijalu, razgovarao sam sa njim i skapirao da neće moći da igra, te da će možda morati na operaciju - rekao je Piksi, pa dodao da je pola tima u bolnici:

- Jović je zadobio povredu nosa i danas je operisan. Tu je i Vlahović koji ima problem sa preponama, trpi neverovatne bolove i dogovor je da preskoči i pokuša da sanira to što ima. Imamo Terzića koji ima operaciju nosa, ima otežano disanje, pa je još ranije dogovoreno da ode na opeaciju. Gaćinović je na operaciji prepona, Radonjić i Veljković imaju probleme sa mišićem, tako da je to to.

Muče ga prepone... Dušan Vlahović
Muče ga prepone... Dušan Vlahovićfoto: Starsport©

Srbija je tako ostala samo na dvojici napadača:

- Imamo dva klasična napadača, Joveljić i Đorđe Jovanović, daće svoj maksimum i Srbija će odigrati kvalitetno, posebno protiv Bugarske. Neću nikog naknadno zvati, ali ne brinite i ovo je dovoljno dobro! Voleo bih da imam sve na okupu, ali bože moj, moramo da se prilagodimo. Naučili smo neke lekcije, povređen igrač i kad ga nokat boli ne treba da igra.

Protiv Jordana na teren će izaći kombinovani tim.

- Protiv Jordana će biti kombinovan sastav na terenu. Poslužiće da neki igrači dobiju šansu i da u nekom kombinovanom sastavu odigramo.

O Nikoli Čumiću rekao je sledeće:

- Ja ne gledam odakle dolazi igrač, to mi nije važno, bitno je da igrači pokazuju kvalitet i talenat i to je to. Prateći igre naše lige došli smo do njega i sa razlogom je ovde, zaslužio je da bude pozvan. Ono što je pokazao meni kao treneru daje za pravo da ga pozovem.

Za kraj je otkrio i gde se nalazi Filip Mladenović.

- Mladenović će malo kasniti danas, sleće u 17 časova, potpisao je ugovor sa Panatinaikosom, pa da znate ako ga ne vidite zašto ga nema među igračima.

Bonus video:

00:16

Piksi govorio i posle konferencije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.