"ZA OVO RADITE ČITAVOG ŽIVOTA" Englez večno zahvalan Gvardioli: Kupio me za MNOGO NOVCA, igrao sam UŽASNO, a on...
Džek Griliš posle osvajanja Lige šampiona, Foto: EPA/Sedat Suna

na sedmom nebu

"ZA OVO RADITE ČITAVOG ŽIVOTA" Englez večno zahvalan Gvardioli: Kupio me za MNOGO NOVCA, igrao sam UŽASNO, a on...

Bio sam užasan, ali nije me briga... - kaže reprezentativac Engleske

Objavljeno: 10:15h

Fudbaler Mančester Sitija, Džek Griliš, rekao je da je odigrao užasno sinoćnu utakmicu protiv Intera u finalu Lige šampiona, ali da ga nije briga jer je ekipa osvojila trofej za koji igrači naporno rade čitavog života.

"Građani" su prvi put u klupskoj istoriji osvojili titulu evropskog prvaka, pošto su u finalu u Istanbulu pobedili Inter sa 1:0 golom Rodrija, a trener Pep Gvardiola je postao prvi trener u istoriji koji je osvojio domaće prvenstvo, kup i Ligu šampiona sa dva različita kluba.

- Za ovo radite čitavog života. Toliko sam srećan. Bio sam užasan, ali nije me briga... Osvojiti triplu krunu sa ovom grupom igrača je posebno. Emotivno je videti porodicu na tribinama - rekao je Griliš za BT Sport, preneo je Skaj.

- Sad sam rekao (treneru Pepu) Gvardioli da želim da mu zahvalim, on mi je ovo omogućio. Toliko je verovao u mene, kupio me je za mnogo novca, čak i prošle godine kada sam igrao užasno, bio je uz mene, razgovarao sa mnom i ove godine mi je dao mogućnost da igram - naveo je Griliš.

Džek Griliš
foto: EPA/Erdem Sahin

Siti je ove sezone osvojio triplu krunu, pošto je odbranio titulu u Premijer ligi i osvojio FA kup. Postao je drugi engleski klub kome je to uspelo, posle gradskog rivala Mančester junajteda 1999. godine.

Bonus video:

00:58

Slavlje Sitija i tuga Intera na kraju finala Lige šampiona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.