BAHAR PRUŽA ŠANSU I MLADIMA: Priliku dobija igrač koji je prevazišao omladinski fudbal!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

renoviranje tima

BAHAR PRUŽA ŠANSU I MLADIMA: Priliku dobija igrač koji je prevazišao omladinski fudbal!

Kosta Nedeljković je rođen u decembru 2005. godine

Objavljeno: 17:38h

Pozicija desnog beka u Crvenoj zvezdi ovog leta će očigledno biti potpuno renovirana. Barak Bahar na tom mestu u timu vidi Miloša Degeneka, na čijem novom povratku se radi na stadionu Rajko Mitić, a izraelski strateg će na pripremama isprobati još jednog igrača na toj poziciji. Kako saznaje Mocart Sport, novom šefu struke će tokom leta pokušati da se nametne i mladi Kosta Nedeljković (17).

Talentovani fudbaler se izuzetno dobro razvio u protekle dve godine, a posebno mu je prijalo to što je prolećni deo ove sezone proveo u Grafičaru, gde je dodatno sazreo i približio se zahtevima koje nalaže seniorski fudbal.

Kosta Nedeljković je rođen u decembru 2005. godine, nije još ni punoletan, ali je nagovestio visoke domete, pa će Barak Bahar biti u prilici da proveri da li bi mogao da bude jedna od alternativa na poziciji koja je proteklih godina često bila deficitarna na Marakani i konstatno se tragalo za prvim izborom na tom mestu u timu. Poslednji pokušaj je predstavljao Aleks Vigo, koji će na Marakani ostati do januara, ali je Argentinac pokazao određene manjkavosti u defanzivi koje bi mogle dodatno da dođu do izražaja u takmičenju kao što je Liga šampiona.

Kosta Nedeljković
foto: Starsport©

Kosta Nedeljković je prošle sezone stekao i iskustvo u Ligi šampiona za mlade, do kraja 2012. godine je nastupao u Omladinskoj ligi Srbije, ali je je bilo jasno da je prevazišao omladinski fudbal i da je spreman da ostvari seniorske minute, a Grafičar je predstavljao idealnu sredinu za to.

Mladi fudbaler je u ovom trenutku posvećen plej-ofu za ulazak u Mozzart Bet Superligu, gde ga sutra od 16.000 očekuje revanš meč sa Radnikom u Surdulici, posle čega će moći da se posveti planovima za prilično uzbudljivo leto.

Barak Bahar okuplja ekipu 19. juna, dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, posle čega sledi povratak u Beograd. Od 2. do 12. jula Crvena zvezda će boraviti u Sankt Peterburgu. Tamo će biti odigrani pomenuti mečevi sa Zenitom i Fenerbahčeom, a u planu je odigravanje još jednog meča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.