"PARTIZAN JE SAMO JEDAN, NIKO NIJE IZNAD KLUBA!" Duljaj pozvao navijače na stadion i govorio o budućnosti na klupi
Igor Duljaj, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

"PODIGLI SMO NIVO FORME"

"PARTIZAN JE SAMO JEDAN, NIKO NIJE IZNAD KLUBA!" Duljaj pozvao navijače na stadion i govorio o budućnosti na klupi

Crno-beli u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije u subotu od 19 časova dočekuju Voždovac

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana, Igor Duljaj rekao je da nikoga ne raduje što će ekipa takmičenje u Superligi Srbije završiti na četvrtom mestu na tabeli.

- Ta četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvenstva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal - počeo je Duljaj na konferenciji za novinare u Beogradu.

Izabranici stručnjaka iz Topole u poslednjem, 37. kolu u subotu od 19 časova dočekuju Voždovac.

- Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru - kaže Duljaj.

Dodao je da je igrače posebno motivisalo što su navijači na rukometu protiv Vojvodine, ali i putem društvenih mreža pozvali na stadion u Humskoj ulici.

- Posle toga, verujte mi, na treningu je juče pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu. Obično kada su poslednje utakmice i sve završeno, imate mnogo povređenih igrača, crvene kartone, neko ranije ode kući. Sada su svi tu, osim ranije povređenih, niko nije otišao i to me raduje i daje mi nadu da ko god bude izašao na sutrašnji meč, da će dati sve od sebe - naveo je Duljaj.

00:14

Grobari na rukometnom meču Partizan - Vojvodina

Sigurno u sastavu neće biti Svetozara Markovića, a neizvestan je nastup Ljubomira Fejse.

Otkrio je da ako se nešto nepredviđeno ne dogodi na današnjem treningu, zna sastav koji će igrati protiv gostiju sa TC Stadion.

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: Starsport©

Na pitanje o protivniku, rekao je da je to najmlađa ekipa u ligi koji se ne plaši da igra otvoreno. - Igraju od golmana, žele otvorenu igru, ne boje se čak i ako pogreše. Mislim da će biti odlična utakmica, žele da se nadigravaju, a osećam da će biti mnogo šansi - jasan je Duljaj.

Detalj sa prethodne utakmice Partizana i Voždovca
Detalj sa prethodne utakmice Partizana i Voždovcafoto: Starsport©

U vezi budućnosti, Duljaj je poručio da će po završetku lige razgovarati sa ljudima iz kluba i da mu je važan glas navijača i ljudi koji se razumeju u fudbal.

Upitan je i o kadetu Matiji Popoviću, koji dobro igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

- To ime se duže pominje, nećemo unapred da ga hvalimo, neka nastavi sa dobrim igrama, u sigurnim je rukama. Partizan ima dobru omladinsku školu, poslednjih godina mnogo igrača izlazi - zaključio je Duljaj.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Čestitao je omladincima na tituli posle 13 godina i plasmanu u omladinsku Ligu šampiona i istakao dobru saradnju sa stručnim štabom ekipe.

Igor je pozvao pristalice da dođu u subotu u Humsku i podvukao - "Partizan je samo jedan, niko nije iznad kluba."

Bonus video:

00:27

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički - Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.