MILOJEVIĆ EMOTIVAN POSLE DUPLE KRUNE: Fantastičan osećaj!
Miloš Milojević, Foto: Starsport

NOVI TROFEJ

MILOJEVIĆ EMOTIVAN POSLE DUPLE KRUNE: Fantastičan osećaj!

Milojević će oproštaj od kluba imati u nedelju protiv Novog Pazara na Marakani u poslednjem kolu Superlige

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Čukarički u finalu Kupa Srbije rezultatom 2:1 došli su do osvajanja treće uzastopne duple krune.

Odlazeći trener crveno-belih Miloš Milojević bio je izuzetno emotivan po završetku susreta. - Fantastičan osećaj! Hvala momcima, stručnom štabu i navijačima - rekao je on, a potom i dodao: - Dobra utakmica, voleo bih da ima više ovakvih. Diglo bi to i interesovanje za ligu i kvalitet lige. Uživalo se u meču. Krenulo je tokom koji više odgovara njima, ali smo pokazali ponovo karakter. I pored toga što je prvenstvo rešeno odavno, dokazali smo da smo sačuvali pobednički mentalitet, uspeli da se vratimo i pobedimo - zaključio je 40-godišnjak iz Knjaževca.

Dušan Kerkez i Miloš Milojević
Dušan Kerkez i Miloš Milojevićfoto: STARSPORT©

Milojević će oproštaj od kluba imati u nedelju protiv Novog Pazara na Marakani u poslednjem kolu Superlige Srbije za ovu sezonu.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez bio je zadovoljan izdanjem svojih momaka.

- Nemam šta da zamerim. Ponosan sam i mislim da smo posle dužeg vremena pokazali kako treba i dolikuje da se igra, a znamo da Zvezda ovde nije gubila ni u Ligi šampiona od velikih ekipa i znali smo šta hoćemo na obe strane terena i znamo koliko su oni opasni u tim situacijima. Žal postoji jer smo mogli za to malo i mojim momcima mogu samo da čestitam na partiji i idemo na zasluženi odmor pa da idemo u Evropu kako smo i zaslužili - istakao je on.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.