OTKRENO ŠTA SE DESILO U SVLAČIONICI FIORENTINE: Luka Jović završio u suzama!
Luka Jović, Foto: Speed Media / Zuma Press / Profimedia

nije mu lako!

OTKRENO ŠTA SE DESILO U SVLAČIONICI FIORENTINE: Luka Jović završio u suzama!

Srpski napadač razočaran

Objavljeno: 19:14h

Srpski reprezentativac Luka Jović je teško podneo poraz u finalu Kupa Italije od Intera sa 1:2.

Napadač Fiorentine se slomio posle meča i zaplakao, , a razlog leži u tome što je srpski reprezentativac u poslednjim trenucima meča promašio dve izgledne prilike.

Međutim, on je dobio podršku sportskog direktora "ljubičastih" Danijela Prade, koji je otkrio šta je rekao u svlačionici Joviću.

Fudbaleri Fiorentine
Fudbaleri Fiorentinefoto: Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia

- Luki je teško pao poraz, jer smatra sebe odgovornim za poraz, jer je imao nekoliko zrelih šansi. On je veoma osećajan i pun emocija. U svlačionici smo pričali i rekao sam mu da je sada promašio, ali da će sledeći put sigurno pogoditi. Čak sam mu napomenuo da će se to dogodi uskoro u finalu Lige konferencije protiv Vest Hema - istakao je Prada.

Sportski direktor Fiorentine čestitao je igračima svoje ekipe na odlilčnoj partiji, ali da ovaj put sreće nije bila na njihovoj strani.

- Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali. Igramo fudbal protiv svih, a juče je rival bio veoma kvalitetan tim. Dobro smo počeli utakmicu, dobro smo se držali pola sata, a onda su dva trenutka napravila razliku. Šteta, jer igramo proaktivan fudbal, ovo iskustvo mora da nam da snagu za naredne obaveze - istakao je Prada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.