SRPSKA KOLONIJA U SUZAMA: Inter ponovo osvojio Kup Italije! (VIDEO)
Fudbaleri Intera iz Milana, Foto: EPA/CLAUDIO PERI

SJAJAN MEČ

SRPSKA KOLONIJA U SUZAMA: Inter ponovo osvojio Kup Italije! (VIDEO)

Izabranici Simonea Inzagija tako su napravili sjajnu uvertiru za finale Lige šampiona, u kojem će 10. juna igrati protiv Mančester sitija u Istanbulu

Objavljeno:

Fudbaleri Intera iz Milana drugi put u nizu, a deveti put u istoriji, osvojili su Kup Italije.

Neroazuri su u velikom finalu na rimskom Olimpiku posle preokreta u prvom poluvremenu savladali Fiorentinu rezultatom 2:1.

Izabranici Simonea Inzagija tako su napravili sjajnu uvertiru za finale Lige šampiona, u kojem će 10. juna igrati protiv Mančester sitija u Istanbulu.

Tim iz Firence odlično je započeo ovaj duel i poveo je već u 3. minutu golom Nikolasa Gonzaleza.

Ipak, Inter je u razmaku od 29. do 37. minuta preokrenuo meč u svoju korist, a dvostruki strelac bio je Lautaro Martinez.

Kod prvog gola krivac je bio Nikola Milenković, koji je postavio lošu ofsajd zamku.

Fiorentina je dominirala u nastavku, stvorila je pregršt prilika, poništen joj je i jedan gol, ali na kraju nije uspela da stigne do izjednačenja.

Srpski napadač Luka Jović u igru je ušao sa klupe u 70. minutu, a devet minuta kasnije posle kornera imao je fantastičnu šansu, ali je Samir Handanovič sjajno zaustavio njegov udarac.

Od ostalih srpskih fudbalera iz redova Viole, Nikola Milenković je na terenu proveo čitav meč, dok je Aleksa Terzić priliku dobio od 82. minuta.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.