SENZACIONALNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda vraća LJUBIMCA navijača koji se dokazao na NAJVEĆOJ SCENI?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bomba!

SENZACIONALNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda vraća LJUBIMCA navijača koji se dokazao na NAJVEĆOJ SCENI?

Bilo bi to najveće pojačanje za narednu sezonu

Objavljeno:

U Crvenoj zvezdi se pripremaju za jednu od najvažnijih sezona poslednjih godina, a direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona nosi dodatni pritisak.

Na "Marakani" žele da stvore respektabilan tim koji će se suprotstaviti najvećim evropskom klubovima, a nekadašnji reprezentativac Srbije se nalazi na listi pojačanja.

Fudbaler Kristal Palasa i bivši as crveno-belih Luka Milivojević napustiće na kraju sezone londonski tim, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Milivojević (32) je u Kristal Palas stigao 2017. godine, a pre toga je igrao za Olimpijakos, Anderleht, Crvenu zvezdu, Rad i kragujevački Radnički.

Luka Milivojević
Luka Milivojevićfoto: Dalton Bowden / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako piše "Sportklub", Milivojević je jedan od igrača koje žele u Crvenoj zvezdi.

Iskustvo koje ima Milivojević, činjenica da je godinama unazad igrao na vrhunskom nivou u najjačoj ligi sveta, da je prethodno sa Olimpijakosom imao zapažene nastupa upravo u evropskim utakmicama, trebalo bi da budu dovoljni za angažovanje prekaljenog defanzivnog veziste.

Ono što bi mogao da bude problem jeste plata Luke Milivojevića. Pitanje je koliko bi Crvena zvezda mogla da ponudi nekadašnjem reprezentativcu Srbije, odnosno da li će za njegove usluge biti još zainteresovanih klubova.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.