BIVŠI TRENER ZVEZDE NIJE ŽELEO NASTAVAK SARADNJE: APOEL nudio novi ugovor, Milojević glatko odbio!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

PONOVO SLOBODAN

BIVŠI TRENER ZVEZDE NIJE ŽELEO NASTAVAK SARADNJE: APOEL nudio novi ugovor, Milojević glatko odbio!

Poraz u prethodnom kolu plej-ofa od Apolona označio je kraj šampionskih ambicija kluba iz Nikozije

Objavljeno: 12:33h

Uspeo je Vladan Milojević da spase izgubljenu sezonu APOEL-a. Klub iz Nikozije se posle serije slabih rezultata tokom leta nalazio pred kolapsom, ali je dolaskom nekadašnjeg stratega Crvene zvezde krčio put ka vrhu tabele kiparskog prvenstva. Bio je APOEL konkurentan u borbi sa šampionsku titulu, ali u finišu sezone nije izdržao.

Poraz u prethodnom kolu plej-ofa od Apolona označio je kraj šampionskih ambicija kluba iz Nikozije. Aris je ostao nedodriljiv kolo pre kraja šampionata, ali je Vladan Milojević odradio dobar posao. Tome u prilog i vesti sa Kipra, odnosno Apoela.

Klub iz Nikozije je izdao zvanično saopštenje u kojem je istakao da je bio spreman da nastavi saradnju sa srpskim stručnjakom.

Vladan Milojević
foto: Starsport©

- Sa strane APOEL-a izražena je želja da se produži saradnja. Milojević se zahvalio menadžmentu kluba, ali je odlučio da ne nastavi rad u APOEL-u - objasnio je klub iz Nikozije.

Vladan Milojević je promovisan u novog trenera APOEL-a 5. oktobra 2022. godine. Žuto-plave je vodio na 33 meča... Najbolje rezultate u karijeri ostvario je sa Crvenom zvezdom, sa kojom je osvojio dve titule, dva puta se od prve runde kvalifikacija plasirao u Ligu šampiona, dočekao i proleće u Ligi Evrope. Kasnije je vodio Al Ahli, AEK, Etifak i APOEL iz Nikozije.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.