IGRAČI DIREKTNO UČESTOVALI U KLAĐENJU? Sprema se NEVIĐENI SKANDAL u srpskom fudbalu
Kolubara - Partizan, Foto: Starsport

šok!

IGRAČI DIREKTNO UČESTOVALI U KLAĐENJU? Sprema se NEVIĐENI SKANDAL u srpskom fudbalu

Ove nedelje se očekuje konačna odluka Disciplinske komisije FSS

Objavljeno: 11:49h

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije će uskoro doneti odluku o sumnjivim utakmicama Super i Prve lige Srbije.

Kolubari, prema informacijama iz fudbalskih krugova, sledi oduzimanje bodova, i to najverovatnije šest, prenosi "Sportklub".

Oduzimanjem ovih bodova Lazarevčanima bi pretila eliminacija iz Superlige. Dva kola pre kraja su na samo četiri boda od zone baraža.

Lazarevački superligaš akter je dva sumnjiva meča – protiv Mladosti GAT (0:1) i Spartak Ždrepčeve krvi (0:3).

Disciplinski pravilnik ne ostavlja prostor kalkulacijama u slučaju ponovljene prijave – Kolubara se nalazi pred pretnjom oduzumanja od šest do 15 bodova.

FK Čukarički, FK Kolubara, Superliga Srbije
foto: Starsport

UEFA je notirala čak devet promena u redovima Kolubare. - Navodno, postoje i dokazi da su pojedini fudbaleri lazarevačkog superligaša, direktno ili preko posrednika, učestvovali u klađenju i kojekakvim manipulacijama. Službe evropske kuće fudbala identifikovale su čak i sumnjive pojedince u redovima zeleno-crnih.

Čitav niz sumnjivih radnji dodatno je pojačan vestima sa svetskog tržišta – deo kladionica sklonio je meč protiv Mladosti GAT iz ponude, ostali su pod pritiskom velikog broja uplata, na dan utakmice, pobedu domaćina "plaćali" minimalno. Na kraju je duel na stadionu "Karađorđe" završen očekivanim ishodom – pobedom novosadskog tima.

Fudbaleri Kolubare
Fudbaleri Kolubarefoto: Starsport©

Sličan materijal prati i utakmicu Kolubara – Spartak, s početka maja. Na posebnom skeneru našlo se i nekoliko potencijalno interesantnih prvotimaca domaćeg tima, aktera već ranije obeleženih utakmica", piše SK.

Lazarevčani imaju i dodatni problem, sumnjivi su UEFA još od januara i prijateljske utakmice sa slovenačkom Goricom 0:4.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.