"UŠAO SAM U FINALE SA SVEGA SEDAM MILIONA ZA POJAČANJA!" Murinjo u svom stilu o uspehu sa Romom (FOTO)
Žoze Murinjo, Foto: EPA/Javier Etxezarreta

SPOMENUO I MANČESTER SITI

"UŠAO SAM U FINALE SA SVEGA SEDAM MILIONA ZA POJAČANJA!" Murinjo u svom stilu o uspehu sa Romom (FOTO)

A mi, ako ostanemo bez pet-šest igrača, imamo problem, povređene igrače zamenimo fudbalerima koje dovodimo besplatno, rekao je Žoze

Objavljeno:

Roma je prošle sezone osvojila prvo izdanje Lige konferencija i plasirala se u Ligu Evrope gde će u finalu 31. maja igrati protiv Sevilje.

Fudbaleri Rome
Fudbaleri Romefoto: EPA/CLAUDIO PERI

Andalužani u Budimpeštu dolaze sa skorom šest od šest u finalima ovog takmičenja, ali Žoze Murinjo nije izgubio nijedno od pet evropskih finala.

- Došao sam do finala tako velikog takmičenja sa svega sedam potrošenih miliona. Samo vrhunski klubovi ne pate od gubitka igrača zbog povreda, oni koji imaju igrače na klupi koji vrede 40 ili 70 miliona evra - naglasio je Murinjo.

Žoze Murinjo
Žoze Murinjofoto: Profimedia

U intervjuu za Miror, kao primer naveo je prvaka Engleske i finalistu Lige šampiona Mančester siti.

- Pogledajte koga je samo Mančester siti mogao da priušti sebi da mu uđe sa klupe u polufinalu Lige šampiona. Hulijana Alvareza, Fila Fodena i Rijada Mareza. A mi, ako ostanemo bez pet-šest igrača, imamo problem, povređene igrače zamenimo fudbalerima koje dovodimo besplatno. Za transfere smo potrošili svega sedam miliona i igramo u finalu, to je izvanredno - zaključio je Murinjo.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.