LAZOVIĆ UZALUD STRELAC! Darkova Verona u kritičnoj situaciji oko opstanka (VIDEO/FOTO)
Slavlje Darka Lazovića, Foto: EPA/MICHELE MARAVIGLIA

SERIJA A, 36. KOLO

LAZOVIĆ UZALUD STRELAC! Darkova Verona u kritičnoj situaciji oko opstanka (VIDEO/FOTO)

Tim iz grada Romea i Julije je u zoni ispadanja sa 30 bodova, dok su iznad crte Specija (30) i Leće (32) sa utakmicom više

Objavljeno: 00:22h

Darko Lazović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde postigao je vodeći gol za Veronu protiv Atalante, ali je domaćin preokretom slavio u Bergamu sa 3:1.

Srpski fudbaler bio je precizan u 11. minutu, ali tim iz grada Romea i Julije je u kritičnoj situaciji kada govorimo o opstanku posle 36. kola Serije A.

Verona je sa 30 bodova u zoni ispadanja, gori su samo Kremoneze i Sampdorija, dok su iznad crte Specija (30) i Leće (32) sa utakmicom manje.

Darko Lazović je inače izašao iz igre u 58. minutu zbog nadamo se ne teže povrede i tada je traku predao Daviedu Faraoniju koji i jeste kapiten.

Slavlje Darka Lazovića sa saigračima
Slavlje Darka Lazovića sa saigračimafoto: EPA/MICHELE MARAVIGLIA

"Boginja provincije" slavila je pogocima Davidea Zapakoste u 22, Marija Pašalića u 53. i Rasmusa Vinthera Hojlunda u 62. minutu.

Da Tijago Mota radi odličan posao u Bolonji pokazuje trijumf od 5:1 u Kremoni protiv Kremonezea koji se radovao preko Danijela Ćofanija u 91. minutu.

Tijago Mota na utakmici Kremonezea i Bolonje
Tijago Mota na utakmici Kremonezea i Bolonjefoto: EPA/SIMONE VENEZIA

Prethodno su pogađali Marko Arnautović u 14, Luis Ferguson u 27, Stefan Poš u 45+1, Rikardo Orsolini u 62. i Nikola Sansone u 80. minutu.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.