MENTALITET RATNIKA! Mitrović otvorio dušu o SUSPENZIJI, ali jednu stvar ne bi menjao! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović, Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

iskren do koske

MENTALITET RATNIKA! Mitrović otvorio dušu o SUSPENZIJI, ali jednu stvar ne bi menjao! (VIDEO)

Najbolji strelac reprezentacije Srbije prošao težak period

Objavljeno: 13:23h

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je progovorio o suspenziji na osam mečeva koju je zaradio na meču sa Mančester junajtedom kada je ušao u sukob sa sudijom i tom prilikom izazvao fizički kontakt.

Po završetku kazne je odmah postigao gol u pobedi nad Sautemptonom 2:0.

Sada je odlučio da progovori o suspenziji, potpuno je preuzeo odgovornost, ali ističe da ne žali zbog rasprave sa Krisom Kavanom.

Mitrović u sukobu sa sudijom
Mitrović u sukobu sa sudijomfoto: Mark Slater/Youtube

- Da li žalim? Uvek kažem ne. Ukoliko uradim nešto dobro ili loše stojim iza toga, ali ovog puta sam napravio grešku. To je očigledno Podigao sam ruku i rekao mnogo puta sam pravio greške, nije trebalo da reagujem tako, nije trebalo da dodirnem sudiju, nije trebalo da reagujem kako sam reagovao. To je to. Najvažnije za mene je što sam posle par dana govorio sa sudijom i da on zna da nije ništa lično. Reagovao sam tako i on je to razumeo - poručio je Mitrović.

Izvukao je pouke iz ovog i sada gleda samo ono što je pred njim.

- Toliko volim da pobeđujem, za ovaj tim i klub da reagujem veoma emotivno, nisam se iskontrolisao. Kažnjen sam i to sam prihvatio, to je nešto što je iza mene. Naučio sam iz toga i način na koji sam igrao neće mnogo promeniti. Ali, ja sam pobednik bilo da igram protiv vas video igrice ili sa nekim na terenu pokušavam da budem pobednik. Imao sam mnogo razgovora sa menadžerom koji mi je rekao da neće da se promenim, želi da se kontrolišem bolje, ali mi je rekao: Ovo si ti. Naravno, to je nešto iz čega sam naučio, teško mi je, ne mogu da lažem, bilo mi je teško, ali je to iza mene. Sada idem napred, to je samo još jedna lekcija - poručio je Mitrović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.