PEP ISKREN: Jedna od najvažnijih utakmica...
Pep Gvardiola, Foto: Profimedia

OTVORIO DUŠU

PEP ISKREN: Jedna od najvažnijih utakmica...

Klub iz Mančestera pokušaće da dođe do svoje prve titule prvaka Evrope, dok je Real najuspešniji klub sa 14. titula u najjačem klupskom takmičenju

Objavljeno: 18:02h

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je pred njim jedna od najvažnijih utakmica otkako vodi ovaj klub, kao i da je igračima poručio da uživaju u revanšu polufinala Lige šampiona.

- Sutra je jedna od najvažnijih utakmica otkako sam ovde, to se ne može poreći. Rekao sam igračima da uživaju. Moramo biti veoma srećni što smo ovde. Sad je u našim rukama, i samo treba da dobijemo jednu utakmicu da dođemo do finala - rekao je Gvardiola, preneo je sajt takmičenja.

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće u sredu ekipu Real Madrida, u revanš meču polufinala Lige šampiona. Prvi meč u Madridu završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Klub iz Mančestera pokušaće da dođe do svoje prve titule prvaka Evrope, dok je Real najuspešniji klub sa 14. titula u najjačem klupskom takmičenju.

Detalj sa prvog meča u Madridu
Detalj sa prvog meča u Madridufoto: AgenciaLOF / Actionplus / Profimedia

Siti se pred revanš sa Realom nalazi u odličnoj poziciji da po treći put zaredom osvoji Premijer ligu, a do kraja sezone igra i finale FA kupa protiv Mančester junajteda.

Gvardiola je istakao da će igrači morati da pruže odličnu partiju kako bi pobedili aktuelne prvake Evrope.

- Fudbal ima stvari koje ne možeš da kontrolišeš. Samo nek budu svoji, ovo je moja jedina želja za sutra - dodao je španski trener koji Siti vodi od 2016. godine.

Odbrambeni igrač Sitija Kajl Voker rekao je da je pred igračima engleskog kluba velika utakmica.

Kajl Voker
Kajl Vokerfoto: Profimedia

- Ovo je ogromna nedelja za klub. Doveli smo se u prilično dobru situaciju sa remijem na 'Bernabeu' (Santijago). Nadam se da sada možemo da ostvarimo rezultat koji nam je potreban - dodao je 32-godišnji fudbaler.

Voker je istakao da njegova ekipa zaslužuje da osvoji trofej Lige šampiona.

- Prevazišli smo razne situacije, i teške i dobre momente. Pobeda bi bila šlag na torti, a mi možemo da stavimo svoja imena u istorijsku knjigu kluba - rekao je Voker.

Revanš između Mančester sitija i Real Madrida igra se u sredu od 21.00.

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.