"ZVEZDA JE MOJA PORODICA" Najmlađi navijači dominirali na Marakani, crveno-beli uvode novu praksu! (FOTO)
Mališani su dominirali na poslednjim utakmicama Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

oduševili

"ZVEZDA JE MOJA PORODICA" Najmlađi navijači dominirali na Marakani, crveno-beli uvode novu praksu! (FOTO)

O tradicionalnoj "fan zoni" koju Zvezda organizuje pred svaku domaću utakmicu u prvenstvu je izlišno i pričati, međutim, i ona je vrvela od dece tokom cele sezone - navode iz prvaka Srbije

Objavljeno: 14:38h

Fudbalski klub Crvena zvezda je istakao veliko zadovoljstvo posetom i atmosferom koju su na stadionu "Rajko Mitić" pravili najmlađi navijači.

Iz šampiona Srbije zato najavljuju da će kao ustaljenu praksu uvesti besplatan ulaz za sve mališane do 12 godina starosti koji su na proteklim utakmicama imali priliku da sa svojim roditeljima uživaju u bogatom programu organizatora.

"FK Crvena zvezda je u prethodnom periodu, mnoštvom akcija, pokazao da je Marakana pravo mesto za mališane i njihove roditelje, kako bi proveli sjajno sportsko popodne i kućama otišli puni uspomena.

Navijači Crvene zvezde, Mali navijači Crvene zvezde, Deca navijači Crvene zvezde
foto: FK Crvena zvezda

Akcija u kojoj deca iz čitave Srbije dolaze na Marakanu kako bi podržali voljeni klub, ali i donose plakate u kojima treba da iskažu svoju kreativnost, je potpuno "kupila" mališane. Sa širokim osmesima, na prethodnim mečevima, deca su pokazala koliko vole Zvezdu, a nagrada je bila sjajna - upoznavanje i slikanje sa crveno-belim prvotimcima. Čini se da će klub iz Ljutice Bogdana to uvesti kao ustaljenu praksu, a mališani su u prethodnom periodu mogli da upoznaju Kataija, Ivanića, Borjana i druge vedete.

Kako bi deca mogla da priušte posetu Marakani, te kako bi subotnje popodne postalo ustaljeno među zvezdašima u smislu dolaska na stadion, Zvezda je otvorila kapije za sve mališane do 12 godina, koji su, uz prisustvo roditelja, besplatno bodrili crveno-bele. Bila je to prelepa slika na tribinama koje su vrvele od porodične atmosfere u momentima kada je Zvezda upisivala 34. ukupno i šestu titulu u nizu, ali i utakmicama koje su usledile.

Navijači Crvene zvezde, Mali navijači Crvene zvezde, Deca navijači Crvene zvezde
foto: FK Crvena zvezda

O tradicionalnoj "fan zoni" koju Zvezda organizuje pred svaku domaću utakmicu u prvenstvu je izlišno i pričati, međutim, i ona je vrvela od dece tokom cele sezone. Animatori su uvek bili spremni da ulepšaju druženje i pomagnu mališanima pri izradi plakata, uz iscrtavanje lica i brojne zanimljive igrice u kojima su deca u pratnji roditelja uživala", navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

Bonus video:

00:23

Čarke fudbalera na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.