KONAČNO RADOST U HUMSKOJ: Partizan ipak ide u Ligu šampiona! (VIDEO)
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

ŠAMPIONI

KONAČNO RADOST U HUMSKOJ: Partizan ipak ide u Ligu šampiona! (VIDEO)

Omladinci crno-belih iskoristili su kiks vršnjaka iz Crvene zvezde i dva kola pre kraja prvenstva stigli do titule prvaka države

Objavljeno: 21:55h

Omladinci Partizana su uspeli da osvoje titulu i postanu prvaci Srbije u svom uzrastu, čime su osigurali i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona za svoj uzrast iduće godine.

Partizan je do titule došao dva kola pre kraja, pošto je u utakmici 28. kola bio bolji od Novog Pazara sa 2:0, gde su golove postigli Stefan Nikolić i Bogdan Mirčetić, dok im je na ruku išao i rezultat iz Kragujevca, gde je Crvena zvezda poražena od Radničkog sa 1:0.

Crno-beli su tako došli do prednosti od čak osam bodova, koja nije dostižna u preostale dve utakmice.

Crvena zvezda će tako završiti na drugom mestu, ali će njihov Omladinski tim imati sigurno učešće u grupi Lige šampiona, zbog učešća i seniora, dok će se za treću poziciju boriti IMT, Voždovac i Mladost.

Takođe, za uspehe Partizana su zaslužni i ljudi iz stručnog tabora, a to su: trener Nenad Stojaković, pomoćni trener Srđan Golović, drugi pomoćnik Miroslav Vulićević, trener golmana Jusmin Hatunić, kondicioni trener Uroš Đedović i analitičar Damir Elmazi.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.