VELIKI GEST NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: "Da još jednom skrenemo pažnju na ovu istorijsku tragediju"
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

nikome nije lakoi

VELIKI GEST NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: "Da još jednom skrenemo pažnju na ovu istorijsku tragediju"

Srbija i dalje tuguje

Objavljeno:

Trodnevna žalost u republici Srbiji se završava danas, ali ostaje neopisiva tuga za izgubljenim mladim životima u dve tragedije koje su pogodile Beograd i Mladenovac.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak gostuju Voždovcu na "Krovu" od 19 časova, a njihovi navijači doneli su odluku da i na tom meču ne bude organizovanog navijanja.

"Delije" su to objavile u saopštenju na društvenim mrežama.

Koreografija Delija, Navijači Crvene zvezde, Delije, Sever, Kup Srbije u fudbalu, 168. večiti derbi
foto: Espreso sport

- Iako je prošla trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u našoj zemlji, gde je stradalo mnogo nevinih ljudi, a mnogo njih je i povređeno, gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor navijačke grupe Delije Sever je da nema navijanja na utakmici sa Voždovcem - saopštila je grupa najvatrenijih Zvezdinih navijača i dodala:

- Ako ništa, bar još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo da svojim postupkom odamo poštu preminulima i poželimo da se nikada ništa ni približno ovome više ne desi u našoj zemlji. Pokušaćemo da od utakmice sa Vojvodinom nastavimo gde smo stali pre ove katastrofe koja nas je sve zadesila - navodi se u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.