"TERET JE MNOGO VEĆI ONIMA KOJI SE BORE ZA SVOJU EGZISTENCIJU..." Nikolić o Duljajevoj izjavi (FOTO)
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

"Tužan derbi"

"TERET JE MNOGO VEĆI ONIMA KOJI SE BORE ZA SVOJU EGZISTENCIJU..." Nikolić o Duljajevoj izjavi (FOTO)

Partizan je sada u problemu, jer treba da se bavi i matematikom. Potrebne su mu pobede, a oni čak ne mogu ni da postignu gol, rekao je nekadašnji trener crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su bez golova u 170. večitom derbiju u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije pred praznim tribinama.

Detalj sa 170. večitog derbija
Detalj sa 170. večitog derbijafoto: Starsport©

Igor Duljaj, trener crno-belih istakao je da njegovi izabranici imaju teret u glavi, a odgovorio mu jeMarko Nikolić, bivši strateg "parnog valjka."

- Stalno se pričaju te priče, uvek nekakav teret. Ali, mislim da je teret mnogo veći onima koji se bore za svoju egzistenciju, nego onima što se bave fudbalom i igraju derbi. To treba da bude najveće uživanje u ovoj zemlji, uz igranje za reprezentaciju, a ne pritisak i teret - rekao je Nikolić.

Aleksandar Dragović i Igor Duljaj
Aleksandar Dragović i Igor Duljajfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu...

- Tužan derbi, iznenađujuće loš kvalitet terena, sadržaj taktički nedovoljno bogat. Partizan je imao zrelije šanse, na kraju su mogli da budu kažnjeni. Dobro je rekao i Urošević posle meča, Partizan ne može da bude zadovoljan ovim ishodom jer im sada postaje sve teže i teže. Sam derbi je bez publike i bez golova i bez tempa i ritma... Milojević je dobro analizirao rivala, ali smo očekivali više od derbija - istakao je Nikolić.

Igor Duljaj i Miloš Milojević - Treneri Partizana i Crvene zvezde
Igor Duljaj i Miloš Milojević - Treneri Partizana i Crvene zvezdefoto: Starsport©

Plaši se da će do kraja plej-ofa Partizanu biti još teže.

- Partizan je sada u problemu, jer treba da se bavi i matematikom. Potrebne su mu pobede, a oni čak ne mogu ni da postignu gol. U plej-ofu morate da pobeđujete, a postaje sve teže. Sutra igraju TSC i Čukarički, posle Partizan ide u Bačku Topolu i biće mu sve teže - zaključio je Nikolić.

Bonus video:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.