VEČITI BEZ PUBLIKE, ALI DA LI JE MORALO TAKO? Poledica poentirao: Ovo je bila prilika da deca UŽIVAJU u derbiju!
Deca navijači Srbije, Foto: Starsport©

veliki propust

VEČITI BEZ PUBLIKE, ALI DA LI JE MORALO TAKO? Poledica poentirao: Ovo je bila prilika da deca UŽIVAJU u derbiju!

Uostalom, to se u prošlosti pokazalo kao potpun pogodak na utakmicama Zvezde i Partizana u UEFA takmičenjima, kao i utakmicama reprezentacije

Objavljeno:

Danas od 18.30 na programu 170. prvenstveni večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, u okviru drugo kola plej-ofa, odnosno ukupno 32. kola Superlige Srbije.

Duel će biti odigran bez prisustva publike zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla Partizanu zbog nereda njegovih navijača kojim je prekinut meč crno-belih iz Humske i crno-belih iz ekipe Čukaričkog.

Ali, tu utakmicu su pet puta prekidali pripadnici navijačkih grupa "Grobara", a ne "pitomi" navijači poput žena i dece koji bi možda rado došli na najveću svetkovinu srpskog fudbala, kada bi znali da neće biti onih koji neretko izazivaju incidente.

Grobari, Navijači Partizana
foto: Starsport©

Uostalom, to se u prošlosti pokazalo kao potpun pogodak na utakmicama Zvezde i Partizana u UEFA takmičenjima, kao i u susretu Srbije i Litvanije u kvalifikacijama za EURO, ili jesenas na meču "Orlova" i Švedske u Ligi nacija.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, skrenuo je pažnju na tu činjenicu.

- Derbi bez publike a mogao je FSS da donese odluku da utakmici prisustvuju žene i deca, član 26 Disciplinskog pravilnika. Ovo je bila jedinstvena prilika da deca dođu na stadion i da bezbrižno uživaju u derbiju. Bio bi pun stadion i prelepa atmosfera - smatra Poledica.

On je u drugom tvitu istakao još jednu zanimljivost:

- Da li je FK Partizan uložio žalbu na odluku Disciplinske komisije da igraju derbi bez publike? Ako nije, onda je jasno da uprava kluba nije ni želela drugačiji scenario.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.