DELIJE OSTAJU RAZOČARANE: Bahar želi da dovede Nigerijca u Zvezdu, a Srbin stopira prelazak!
Barak Bahar, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

propao transfer

DELIJE OSTAJU RAZOČARANE: Bahar želi da dovede Nigerijca u Zvezdu, a Srbin stopira prelazak!

Entoni Nvakaeme trenutno je saigrač Vladimira Stojkovića i Milana Pavkova, a trenira ga Vuk Rašović

Objavljeno: 15:32h

Izraelski mediji uveliko pišu o planovima Crvene zvezde za Ligu šampiona, projektuju se i pojačanja, a jedno željeno ime na listi je Entoni Nvakaeme, Nigerijac od 34 godine.

Kako piše izraelski Sport5, Bahar u Beograd želi da dovede Nvakaemea sa kojim je radio u Hapoelu iz Ber Ševe. On je potom za 1.100.000 evra otišao u Trabzon i tu je proveo četiri godine.

Sada je u Al Fajhi, a svojevremeno je hteo Bahar da ga odvede u Makabi iz Haife. Bio je tad ipak preskup za klub, a sada ga Barak opet želi. Igrao je odlično u Turskoj kao krilo, prošle godine je u Al Hajfi zaigrao u špicu. Saigrač je Vladimira Stojkovića i Milana Pavkova, a trenira ga Vuk Rašović. On je za Sportal rekao i da ne planira da ga pušta.

- Drago mi je što se Crvena zvezda interesuje za igrača iz moje ekipe. Međutim, Entoni nije na prodaju. Računam na njega u narednoj sezoni, ima ugovor na još godinu dana i sigurno je da ga nećemo prodati. Strašan je napadač, iskusan i jasno mi je da ga Zvezda traži. Moraću da ih razočaram, jer se i mi pojačavamo za narednu sezonu kada igramo azijsku Ligu šampiona. Doveli smo ga iz Trabzona i on je pun pogodak. Zato ostaje u Al Fajhi - rekao je trener kluba iz Saudijske Arabije, Vuk Rašović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.