BAHAR SPREMIO PRVO POJAČANJE: Izraelski trener dovodi u Zvezdu svog miljenika!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

VEĆ IMA PLAN

BAHAR SPREMIO PRVO POJAČANJE: Izraelski trener dovodi u Zvezdu svog miljenika!

U pitanju je Neta Lavi, zadnji vezni igrač i izraelski reprezentativac, koji je nastupao za Haifu do januara, a potom otišao u Gamba Osaku

Objavljeno: 10:37h

Nema mnogo dilema, Barak Bahar će biti novi šef struke Crvene zvezde, izraelski mediji govore već neko vreme o tome i očekujte ga uskoro u Beogradu, a sve bi moglo da se obelodani kada oba tima osvoje titulu u svojim državama.

Bahar je obećao da neće slabiti Makabi Haifu odvođenjem igrača, ali ima izraelski trener svog miljenika koji više nije član Haife i koga želi da dovede u redove Crvene zvezde.

U pitanju je Neta Lavi, zadnji vezni (26), izraelski reprezentativac (debitovao upravo protiv Srbije 2016. godine), momak koji je nastupao za Haifu do januara meseca, a potom je otišao u Gamba Osaku.

Bahar će pokušati da ga dovede u redove Crvene zvezde koja je, po njegovom mišljenju, slabija upravo na pomenutoj poziciji.

Podsetimo, Bahar je oduševljen uslovima koje mu Zvezda nudi i obavestio je čelnike tima iz Haife da ide u Srbiju i sa sobom vodi pomoćnika Gaja Vizingera i trenera golmana Gaja Sarfatija.

Tu će biti i anačitičar Adam David, ali kondicioni trener Dror Šimšon izgleda neće menjati sredu, iako je 43-godišnjak hteo da ga povuče sa sobom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.