DISCIPLINSKA KOMISIJA SPREMA KAZNU PARTIZANU: Večiti derbi u Humskoj pred praznim tribinama?
Detalj sa fudbalskog večitog derbija, Foto: Starsport©

problem

DISCIPLINSKA KOMISIJA SPREMA KAZNU PARTIZANU: Večiti derbi u Humskoj pred praznim tribinama?

Susret je zakazan za 26. april

Objavljeno: 10:09h

Navijački ispadi na Banovom brdu na meču Čukarički - Partizan mogli bi da pogode srpski fudbal jače nego što se u prvih mah činilo. Bačena je mrlja na samu igru zbog prekida utakmice, na kraju odigrane devet dana od predviđenog termina, ali se neće samo na tome završiti.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sprema kaznu povodom nemilih scena na Brdu, zbog čega bi mogli da budu sankcionisani i Čukarički kao organizator, i Partizan čiji su navijači napravili haos. Sportal iz izvora bliskih FSS saznaje da se razmislja o tome da se zatvore tribine za naredni meč, što znači da je u opasnosti da se Večiti derbi u Humskoj 26. aprila odigra iza zatvorenih vrata. Takođe, mogao bi i još jedan duel Čukaričkog i Partizana na Brdu isto da prođe bez publike.

Večiti derbi
foto: Starsport©

FSS još uvek nije doneo odluku, o svemu će da se raspravlja baš ovog petka i postoje ozbiljne šanse da se povuče gorepomenuti potez. Disciplinski postupak je otvoren na prijavu direktora Superlige Aleksandra Pivića, sve sa materijalima, sve kako bi konačnu odluku donela nadležna Disciplinska komisija FSS. Crno-beli već imaju debeo dosije sa svim navijačkim ispadima. Uostalom, već su ove sezone novčano kažnjavani za manje ispade, pa ne bi bilo iznenađenje da se Večiti derbi odigra bez prisustva gledalaca. Bio bi to još jedan poraz srpskog fudbala u "duelu" sa huliganima i novi Večiti derbi pred praznim tribinama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.