Grof prvo saopštio ne baš dobre vesti za navijače, pa rekao: Ovde sve može biti zloupotrebljeno protiv vas! Bolje da ćutim!
Foto: Beta / Dragan Gojić

Ne sviđa mu se tretman zvezde

Grof prvo saopštio ne baš dobre vesti za navijače, pa rekao: Ovde sve može biti zloupotrebljeno protiv vas! Bolje da ćutim!

Trener srpskog tima je istakao da mu nije jasno zašto se posle svakog preokreta njegove ekipe diže tolika prašina
Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

Božović je istakao da je u ekipi "dobra atmosfera bez obzira na sve šta se okolo dešava". On je kazao da Zvezda mora da nastavi da pobeđuje jer je pred njom težak raspored i borba za titulu. - Igraćemo s većim samopouzdanjem, ali to ništa ne znači. Moramo i dalje da pobeđujemo, a neće biti lako. Težak je raspored do kraja, a biće teško i u plej-ofu jer su to sve ekipe koje mogu da pobede svakoga - kazao je Božović.

foto: Fonet

Crveno-beli će narednu utakmicu igrati sutra protiv Javora, u 26. kolu Super lige Srbije. - Favoriti smo, to je sigurno, ali moramo da budemo oprezni jer je Javor organizovana i disciplinovana ekipa. Neće biti lako, ali se nadam da ćemo pobediti - kazao je Božović. Trener Zvezde je u nedoumici jer ne zna da li da u postavu uvrsti napadača Ričmonda Boaćija, koji je poslednje dve utakmice igrao povredjen. "Muči ga zadnja loža. Možda se desi da ga odmorimo", rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.