Grof prvo saopštio ne baš dobre vesti za navijače, pa rekao: Ovde sve može biti zloupotrebljeno protiv vas! Bolje da ćutim!
Foto: Beta / Dragan Gojić

Ne sviđa mu se tretman zvezde

Grof prvo saopštio ne baš dobre vesti za navijače, pa rekao: Ovde sve može biti zloupotrebljeno protiv vas! Bolje da ćutim!

Trener srpskog tima je istakao da mu nije jasno zašto se posle svakog preokreta njegove ekipe diže tolika prašina
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da ne razume zašto se svaki put sumnja kada njegov klub napravi preokret i da je utakmica protiv Vojvodine najzanimljivija u Superligi ove sezone. - Od kako sam u klubu, Zvezda je stalno pod nekom sumnjom. Da čovek ne zna o kom klubu se radi, da je neki Pofalićki, pa je senzacija kada napravi preokret - rekao je Božović na konferenciji za novinare.

foto: Fonet

Božović je naveo da je u susretu u Novom Sadu bilo mnogo lepih poteza, ali i sudijskih grešaka, jer je, kako je rekao, Nikola Trujić bio u ofsajdu kod poslednje velike šanse. - Utakmica u Novom Sadu bila je izvanredna, možda i najbolja u ligi ove sezone. Vojvodina je igrala izbanredno u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Mogli su da nas pobede 3:0. Sve je bilo otvoreno. Ne vidim zašto ljudi to pominju - rekao je trener Zvezde.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.