SAKA PREUZEO ODGOVORNOST ZA LOŠ REZULTAT: "Izvinjavam se navijačima"! (FOTO)
Bukajo Saka šutira penal, Foto: Jane Stokes/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

TRAGIČAR

SAKA PREUZEO ODGOVORNOST ZA LOŠ REZULTAT: "Izvinjavam se navijačima"! (FOTO)

Krilni napadač već neko vreme igra u slabijoj formi

Objavljeno: 01:07h

Fudbaleri Arsenala su sa dva uzastopna remija zagorčali sebi život u borbi za titulu u Premijer ligi, a tragičar "tobdžija" u nedeljnoj utakmici sa Vest Hemom (2:2) bio je Bukajo Saka.

Krilni napadač već neko vreme igra u slabijoj formi, a u duelu sa "čekićarima" je pri vođstvu svog tima od 2:1 promašio jedanaesterac i gradskom rivalu ostavio šansu da u nastavku meča izbegne poraz.

Detalj sa utakmice Vest Hema i Arsenala
Detalj sa utakmice Vest Hema i Arsenalafoto: EPA/ANDY RAIN

Svega dva minuta nakon Sakinog promašaja sa bele tačke, tačnije u 54. minutu, Džerod Bouven je Vest Hemu doneo poravnanje i postavio konačan rezultat meča.

Tako je ekipa Mikela Artete u dva uzastopna kola ispustila dva gola prednosti i dozvolila Mančester sitiju da se približi na četiri boda zaostatka, pri čemu "građani" imaju i utakmicu manje.

Detalj sa utakmice Vest Hema i Arsenala
Detalj sa utakmice Vest Hema i Arsenalafoto: EPA/Andy Rain

Nakon gradskog derbija u istočnom Londonu, Bukajo Saka je putem svog Instagram profila uputio izvinjenje navijačima Arsenala i obećao im da će u nastavku šampionata dati sve od sebe da se na Emirejts donesu šampionsku titulu.

- Bez obzira na ishod, uvek ću preuzeti odgovornost. Izvinjavam se navijačima, pokušaću da učinim sve, kako bi se stvari popravile - napisao je Saka u svojoj objavi.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.