"SINIŠA JE IMAO VELIKA MU*A, PRAVI ČOVEK! Iskren, hrabar, tvrd, a nije skidao OSMEH s lica..."
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Ettore Griffoni

svi ga poštovali

"SINIŠA JE IMAO VELIKA MU*A, PRAVI ČOVEK! Iskren, hrabar, tvrd, a nije skidao OSMEH s lica..."

Kontroverzni napadač i Mihajlović su se zamalo mimoišli u Sampdoriji

Objavljeno: 18:01h

Prošla su skoro tačno četiri meseca od smrti Siniše Mihajlovića 16. decembra prošle godine.

Slavni srpski fudbaler i kasnije trener i selektor dugo se borio sa leukemijom, ali tog dana nije mogao više a vest o njegovoj smrti pogodila je fudbalski svet, naročito javnost u Srbiji i Italiji gde izgradio i svoje fudbalsko ime i porodicu.

Na "Čizmi" su Sinišu mnogo poštovali i oni koji ga nisu bliže poznavali, a jedan od njih je Antonio Kasano, bivši igrač Barija, Rome, Real Madrida, Sampdorije, Milana i Intera, kao i reprezentacije Italije.

Kontroverzni napadač i Miha su se mimoišli u Sampdoriji kada je Srbin vodio klub iz Đenove iako je Kasano dva puta nastupao za njih.

Antonio Kasano
foto: AP/Carlo Baroncini

Kasano je za medije s Apenina davao ocene trenera u Italiji, iskritikovao Alegrija i Murinja, pohvalio Tijaga Motu koji radi odličan posao sa Bolonjom, a onda se dotakao i Siniše.

- Tijago Mota je sjajan tip i još jedan trener čija ekipa igra dobro. Dodao je svoj stil na izvanredan rad koji je Mihajlović priredio tokom godina. Siniša nam nedostaje. Ne mogu da kažem da sam mu bio blizak prijatelj, ali cenio sam ga. Pravi čovek, iskren, hrabar i tvrd, a nije skidao osmeh s lica. Siniša je imao velika m*da. Treba nam mnogo ljudi poput njega, ali ih je, nažalost, jako malo - rekao je Antonio Kasano.

Bonus video:

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.