PUKLO U BAJERNU! Tuča i loša forma presudile zvezdi - Odlazak i pre kraja sezone uz RASKID ugovora (FOTO)
Fudbaleri Bajerna iz Minhena, Foto: EPA/RONALD WITTEK

KUVA U MINHENU!

PUKLO U BAJERNU! Tuča i loša forma presudile zvezdi - Odlazak i pre kraja sezone uz RASKID ugovora (FOTO)

Obična kazna nije dovoljna, klub želi da postavi primer i da upozorenje ostalima, prenosi između ostalog novinar Florijan Pletenberg

Objavljeno:

Fudbaleri Bajerna iz Minhena glatko su poraženi sa 3:0 na gostovanju protiv Mančester sitija u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Posle meča, došlo je do tuče dve zvezde Bavaraca, a u pitanju su Sadio Mane i Liroj Sane, a jedan će na leto napustiti Alijanc arenu.

Sadio Mane i Liroj Sane
Sadio Mane i Liroj Sanefoto: EPA/Peter Powell

Radi se o Sadiju Maneu koji nije ispunio očekivanja posle teške povrede pred Svetskog prvenstvo u Kataru.

Ostatak svlačionice šokiran je potezom Senegalca koji je udario nemačkog saigrača i da niko nije očekivao bi mogao tako nešto da učini.

Sadio Mane
Sadio Manefoto: EPA/Clemens Bilan

Novinar Florijan Ptelenberg koji je dobro upućen u dešavanja oko nemačkog velikana kaže da malo ko veruje da će Afrikanac ostati i za narednu sezonu.

Da sve bude još gore, on dodaje da je moguća kazna, suspenzija, čak i raskid ugovora koji je letos potpisan do juna 2025. godine.

Sadio Mane
Sadio Manefoto: EPA/Filip Singer

- Bajern Minhen jednostavno ne može da prihvati takvo ponašanje. Obična kazna nije dovoljna, klub želi da postavi primer i da upozorenje ostalima. Sa Tuhelom su želeli da dobiju trenera gde ovakve stvari neće biti moguće. Čisto sumnjam da Mane ima budućnost u Minhenu i naredne sezone - tvrdi Pletenberg.

Sadio Mane
Sadio Manefoto: EPA/Ronald Wittek

Sadio Mane stigao je iz Liverpula u transferu vrednom 32.000.000 evra, a na 32 utakmice u svim takmičenjima dao je 11 golova uz pet asistencija.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.