PARTIZAN IDE NA BANOVO BRDO: Crno-beli sad hoće da igraju!
Detalj sa utakmice Čukarički - Partizan, Foto: Starsport©

žele da se sve reši na terenu

PARTIZAN IDE NA BANOVO BRDO: Crno-beli sad hoće da igraju!

U Humskoj se pripremaju kao da će meč da se odigra

Objavljeno: 14:00h

Fudbaleri Partizana pojaviće se na Banovom brdu kao što je i najavljeno u sredu od 18.00, kada je zakazano odigravanje odloženog meča protiv Čukaričkog.

U Humskoj se pripremaju kao da će meč da se odigra, potvrđeno je Telegrafu, iako iz Čukaričkog stižu najave da neće igrati utakmicu i da će zahtevati da meč bude registrovan sa 3:0 u korist domaćina.

Podsetimo, meč između Čukaričkog i Partizana trebalo je da se odigra u utorak od 18.00. On je normalno i počeo, ali je posle svega nekoliko minuta došlo do prekida kada su Grobari ubacili baklje na teren.

Posle kraće pauze Grobari su nastavili sa ubacivanjem baklji, i faktički je meč pet puta prekidan u 20 minuta. Na kraju je odlučeno da se tribine isprazne, posle čega je došlo do sukoba navijača Partizana i Žandarmerije.

Navijači Partizana, Policija, Grobari
foto: Starsport©

Kada je tribina sa najvatrenijim pristalicama ispražnjena, došlo je do nemira i na drugom delu tribine, iako su tamo bili umereniji navijači crno-belih. Revoltirani zbog prebijanja Grobara, počeli su da čupaju stolice i gađaju pomoćnog sudiju, nakon čega je i taj deo tribina ispražnjen.

Usledio je novi prekid i neizvesnost da li će se meč nastaviti. Čukarički je bio za nastavak, dok igrači Partizana nisu želeli da igraju odmah, a dobijali su i upozorenja od strane navijača da ne nastavljaju utakmicu.

Na kraju je glavni sudija Milan Mitić odlučio da se meč prekine i da se meč odigra 24 sata kasnije pred praznim tribinama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.