NEMA NASTAVKA UTAKMICE ČUKARIČKI - PARTIZAN: Brđani spremili žalbu Fudbalskom savezu Srbije!
Detalji sa utakmic eČukaričkog i Partizana, Foto: Starsport©

haos ne prestaje

NEMA NASTAVKA UTAKMICE ČUKARIČKI - PARTIZAN: Brđani spremili žalbu Fudbalskom savezu Srbije!

Podsetimo, prethodno je utakmica u više navrata prekidana zbog nereda "Grobara"

Objavljeno: 10:54h

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana, koja je prekinuta u utorak u 18. minutu susreta, neće biti nastavljena, nezvanično je objavio Sportklub.

Navodi se da domaća ekipa u sredu popodne kada je predviđen nastavak neće istrčati na teren. Navodno, i dan posle velikog skandala na Banovom brdu, postoji čvrst stav ljudi iz Čukaričkog o neizlasku na teren.

Podsetimo, prethodno je utakmica u više navrata prekidana. "Grobari" su nekoliko puta ubacivali baklje na teren, a pošto su izbačeni sa tribina, navijači Partizana koji su se nalazili na istočnoj tribini počeli su da ubacuju stolice.

1 / 7 Foto: Starsport©

Brđani su hteli da igraju nakon što je ispražnjena tribina sa navijačima Partizana, istog mišljenja je bila i sudijska trojka, ali su fudbaleri Partizana bili ti koji nisu hteli da se meč nastavi.

To su jasno dali do znanja sudiji Milanu Mitiću i krenuli su u svlačionicu, da bi pomenuti sudija sa svojim pomoćnicima, nekoliko trenutaka kasnije, učinio isto i ostavio sve u Čukaričkom u šoku.

Milan Mitić
foto: Starsport©

Očekuje se saopštenje sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića.

Telegraf saznaje i da su iz Čuke spremili zvaničnu žalbu da ne igraju i koju će poslati na adresu Fudbaskog saveza Srbije

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.