VUČIĆ ZAMOLIO ZA JOŠ 1 SPONZORA PARTIZANU: Uredite finansije, pa ćete pobeđivati i veće od Šerifa!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/RTS

poruka predsednika

VUČIĆ ZAMOLIO ZA JOŠ 1 SPONZORA PARTIZANU: Uredite finansije, pa ćete pobeđivati i veće od Šerifa!

FK Partizan duguje ogroman novac, juče smo im dali dodatni novac da bi mogli da izađu u Evropu - kaže predsednik Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je ljude iz FK Crvena zvezda što su platili porez državi, konkretno Zvezdana Terzića, a prokomentarisao je i situaciju u FK Partizan.

- Uradili smo mnogo ove sezone. Što se tiče dugova, nadam se kada se završi sezona da će klubovi da plate svoja dugovanja. FK Partizan duguje ogroman novac, juče smo im dali dodatni novac da bi mogli da izađu u Evropu. FK Zvezda ima mnogo više novca. Želim im sreću u daljim takmičenjima, ali eto na primer, i Vojvodina je posle godina bacanja para u bunar stala na noge i napreduje. Porez mora da se plati, nema tog čuda koji će da padne sa neba. Uredite finansije, videćete, pobedićete i veće od Šerifa - rekao je Vučić odgovarajući na novinarska pitanja.

Prema njegovim rečima, država je i ovog puta učinila i jednima i drugima.

- Oba kluba su nas dobro predstavljala, imala su podršku. Partizan sada ne samo da ne zaostaje, već sam molio i ambasadorku Čen Bo da imaju još jednog sponzora (Ziđin), ali moraju da vode računa o svojim porezima. Zbog toga, stadioni neće biti dati na upravljanje klubovima - zaključio je Vučić.

Bonus video:

00:22

Atmosfera ispred Arene

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.