PREDSEDNIK VUČIĆ POHVALIO TERZIĆA I ZVEZDU: Čestitam, majstore - Pokazao si da je država prioritet!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

platili porez

PREDSEDNIK VUČIĆ POHVALIO TERZIĆA I ZVEZDU: Čestitam, majstore - Pokazao si da je država prioritet!

Klub iz Ljutice bogdana platio je od decembra 2022. do marta 2023. 13.000.000 evra poreza državi Srbiji.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se teme Crvene zvezde i Partizana, kako fudbalskih, tako i košarkaških sekcija.

Čestitao je na već izvesnom plasmanu crno-belih u Top 8, ali je onda nastavio o dugovanjima oba kluba.

Klub iz Ljutice bogdana platio je od decembra 2022. do marta 2023. 13.000.000 evra poreza državi Srbiji. Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, tada je izjavio da je plaćanje poreza svojoj državi najveći dokaz patriotizma.

- FK Crvena zvezda stoji finansijski mnogo bolje od FK Partizan. Da sad ljudi ne bi lupali gluposti da je to zahvaljujući meni - nije. Pozdravljam odgovoran odnos FK Crvena zvezda. FK Crvena zvezda je platila 7.3 miliona evra poreskog duga i onda, neznalice kažu, ne razumeju šta je država - kako je platio, uzeo pozajmicu - kazao je Aleksandar Vučić i nastavio:

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/RTS

- Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare. Država je od Zvezde dobila pare, a šta mene briga od koga je klub pozajmio? Da li će Zvezda to da vrati sad kad dobije pare od Lige šampiona, pretpostavljam da mora i hoće.

Pomenuo je predsednik Srbije generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

- Kažu - Terzić pozajmio? Čestitam majstore, uplatio si državi! Hvala što si pokazao da je to prioritet FK Crvena zvezda, a ne da država bude poslednja rupa na svirali, jer ćemo da je ucenimo navijanjem. Zvezda je predstavljala Srbiju u Evropi, nekad uspešno, nekad manje uspešno i imali su podršku i želim im mnogo sreće u Ligi šampiona - poručio je Aleksandar Vučić.

Bonus video:

02:13

Ludnica ispred Arene: Trubači ispratili košarkaše Reala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.