ŠESTA PROMENA OD 2019: "Orlići" ponovo bez selektora (FOTO)
Goran Stevanović, Foto: Starsport©

ODLAZAK

ŠESTA PROMENA OD 2019: "Orlići" ponovo bez selektora (FOTO)

Posle osam utakmica i neuspešnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Objavljeno:

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, selekcija do 21 godine ostala je bez selektora Gorana Stevanovića (56), saznaje Mozzart Sport.

Ovo je prva velika odluka novog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije, a ostaje da se dogovori model raskida saradnje zbog ugovora do juna.

Goran Stevanović
Goran Stevanovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nezvanično, razlog za smenu su slabi rezultati i neubedljiva igra U21 nacionalnog tima na osam utakmica pod komandom Plavog.

Savladane su Severna Makedonija i Jermenija u neuspešnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (treće mesto iza Francuske i Ukrajine).

Goran Stevanović
Goran Stevanovićfoto: Starsport©

Upisani su porazi od Francuske u kvalifikacijama i Italije u prijateljskim utakmicama dok su remiji došli protiv realno slabijih reprezentacija na papiru.

U pitanju su Farska Ostrva i Kipar u kvalifikacijama, a bez pobednika su završeni prijateljski mečevi sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i SAD.

Ponovo bez selektora - 'Orlići'
Ponovo bez selektora - "Orlići"foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Stevanović je selekciju preuzeo od Aleksandra Rogića koj je bio privremeno rešenje posle smene Zvonka Živkovića i tada su imali pet bodova u grupi.

Od odlaska Gorana Đorovića 2019. godine promenjeno je šest selektora,a tu su bili osim pomenutih i Nenad Milovanović i Ilija Stolica.

(Espreso)

Bonus video:

00:12

Izbor za predsednika FSS


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.