NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić/Aleksandar Jovanović Cile

letelo je perje

NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)

Odavno su se sport i estrada izmešali, a nije retkost da sportisti i sportistkinje pune stupce na nekim drugim rubrikama, a ne sportskim
Objavljeno:

ZVEZDIN EVROPSKI ŠAMPION SEKSUALNO UZNEMIRAVAO TURISTKINJE

foto: Fonetap

Član šampionske generacije crveno-belih iz Barija, bio je iza rešetaka. Vlada Stošić je uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa nekadašnjim saigračem iz Betisa seksualno uznemiravao dve kanadske turistkinje starosti 21 i 24 godine. Kasnije je pušten uz kauciju, ali je optužnica ostala.

SVETSKI ŠAMPION SILOVAO MALOLETNICU

Bivši košarkaški reprezentativac, Nikola Bulatović, je osuđen za silovanje maloletnice 1998. godine koja je došla kod njega u stan da napravi intervju za školski časopis. Presuda je izrečena 2006. godine, ali je uhapšen 2010. godine u Dominikanskoj republici i izručen Crnoj Gori.

On je posle četiri godine pušten iz zatvora u Spužu na slobodu.

ZVEZDAŠ UHVAĆEN SA TONOM KOKAINA

Predrag Stanković, koji se proslavio čuvajući Ronalda u čuvenim duelima Zvezde i Barselone 1996. godine, osuđen je 2014. godine na 9 godina zatvora u Španiji zbog šverca 950 kilograma kokaina.

FUDBALER ZGAZIO ČOVEKA I ISEKAO NOŽEM STARLETU

foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji napadač Zvezde, Stefan Mihajlović, i sin bivšeg igrača tog kluba, Radmila Mihajlovića, izazvao je saobraćajnu nesreću 2015. godine u kojoj je teško bio povređen Dragan Radoičić, koji je 20 dana kasnije od pretrpljenih povreda preminuo na VMA.

Mihajlović je prvo pobegao sa mesta nesreće, a onda se u pratnji svog oca prijavio u policiju i određeno mu je 48 sati pritvora posle čega je pušten da se brani sa slobode, a postupak protiv njega i dalje traje i preti mu 12 godina zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Mihajlović je i u junu 2016. godine bio u centru pažnje javnosti zbog sumnje da je nožem isekao starletu Soraju Vučelić.

NEKAD KOŠARKAŠICA ZVEZDE - SADA ROBIJAŠICA

Olivera Vasić-Ćirković trenutno služi 12-godišnju zatvorsku kaznu u Grčkoj kao članica grčkog ogranka međunarodne bande "Pink Panter".

Ona je 2012. godine bila pobegla iz atinskog zatvora, ali je uhapšena slučajno četiri meseca kasnije i u junu 2013. godine osuđena na 12 godina zbog pljački zlatara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.