NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Stefan Jokić/Aleksandar Jovanović Cile

letelo je perje

NASILJE, KAFANSKE TUČE, UCENE, SEKS, DROGA I ZATVOR: Ovo su najveći skandali srpskih sportista van terena! (FOTO) (VIDEO)

Odavno su se sport i estrada izmešali, a nije retkost da sportisti i sportistkinje pune stupce na nekim drugim rubrikama, a ne sportskim
Objavljeno:

IZNOŠENJE PRLJAVOG VEŠA ALBERTA NAĐA I BIVŠE SUPRUGE

foto: Zorana Jevtić

Brujala je Srbija u jesen 2016. godine o bivšem igraču Partizana, Albertu Nađu i njegovoj bivšoj ženi Jeleni, koji su se preko medija prepucavali i iznosili sav prljav veš i sve i svašta što se dešavalo za vreme njihovog braka i nakon njega.

foto: Zorana Jevtić

Bivša supruga ga je bila optužila da ju je tukao, da je pokušao da je siluje pred decom, da ne plaća alimentaciju, dok je on rekao da ga je varala sa njegovim saigračem, da je prevarantkinja, lažov, sponzoruša i sve to pred televizijskim kamerama, a oboje su nekoliko puta saslušavani u policiji zbog svojih izjava.

foto: Dragan Kadić

U međuvremenu nakon te opšte gungule, Nađ se razveo i od druge supruge, Mirne, koja nije izdržala sve što se dešavalo u tom periodu.

MIJAILOVIĆ UHAPŠEN ZBOG AKVA PARKA

foto: Saša Pavlić Koky

Bivši kapiten crveno-belih, Nikola Mijailović je uhapšen 18. avgusta ove godine zbog optužbi za nelegalnu izgradnju akva parka na Adi Ciganliji, odnosno izgradnje bez građevinske dozvole.

Njemu je bio određen pritvor od 30 dana, ali je posle dve nedelje pušten da se brani sa slobode nakon što je tužilaštvo predalo optužnicu protiv njega. On je na saslušanju negirao krivicu, ali je ipak osuđen uslovno na 8 meseci zatvora i novčanu kaznu od 150.000 dinara u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Nekadašnji kapiten crveno-belih neće ići u zatvor ukoliko u roku od naredne dve godine ne ponovi krivično delo.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE UHAPŠEN

foto: Saša Pavlić Koky

U policijskoj akciji "Skener" ove godine među 46 uhapšenih za privredni kriminal, pranje novca i mito, našao se i bivši fudbaler crveno-belih Zoran Njeguš. On je proveo u pritvoru desetak dana posle čega je pušten na slobodu, a sporno je bilo njegovo ulaganje u nekretnine na Zlatiboru.

ŽELJKO OBRADOVIĆ AUTOMOBILSKA NESREĆA

foto: Profimedia

Najtrofejniji srpski i evropski trener, višestruki osvajač Evrolige je kratko vreme proveo u zatvoru zbog udaranja automobilom pešaka koji je nastradao. Bilo je to krajem 80-tih godina 20. veka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.