SA BAHAROM U ZVEZDU DOLAZE I ONI! Crveno-beli ne žale novac, isplivale i cifre!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

veliki planovi na marakani

SA BAHAROM U ZVEZDU DOLAZE I ONI! Crveno-beli ne žale novac, isplivale i cifre!

Uveliko traju pregovori, uskoro se očekuje da sve bude ozvaničeno

Objavljeno: 11:18h

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je po svemu sudeći već bivši, a o njegovom nasledniku se spekuliše danima.

Barak Bahar koji je na klupi Makabija iz Haife od 2020. godine je blizu dolaska na "Marakanu" , čelnici Zvezde ne žale novac i sa ozbiljnim ambicijama planiraju narednu sezonu.

Navodno, radi se o cifri od miliona evra, ali to nije sve, pošto Bahar stručni štab košta još polovinu te sume.

Bahar je u Izraelu poznat po tome što ima izuzetne odnose sa svojim pomoćnicima, kojima su poslovi striktno podeljeni.Koliko ih ceni svedoči i podatak da je sa Makabijem iz Haife produžio ugovor tek kada su dogovorene povišice svim ljudima u njegovom stručnom štabu.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Profimedia

U Zvezdi su se dobro informisali i spremno započeli pregovore, stavivši do znanja Baharu da su za njegov kompletan stručni štab spremni da izdvoje čak 500.000 evra po sezoni, piše "Danas".

Bahar bi u Beograd trebalo da povede najmanje trojicu svojih saradnika, koji sa njim smišljaju strategiju i u Makabiju iz Haife.

Gaj Frans, Dror Šimšon i Gaj Vizinger treneri su koji bi trebalo da čine i okosnicu u stručnom štabu Crvene zvezde, ukoliko Barak Bahar od juna preuzme ekipu.

Naravno, biće neophodno i da Makabi iz Haife prihvati ponudu Zvezde u vezi sa obeštećenjem, s obzirom na to da 43-godišnjeg stručnjaka ugovor sa aktuelnim klubom veže na još godinu dana saradnje.

(Espreso/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.