SELEKTOR SRBIJE SE NAŠALIO NA KONFERENCIJI: "Ne možemo više, iz UEFA ne daju!"
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

ZADOVOLJAN POSLE TRIJUMFA

SELEKTOR SRBIJE SE NAŠALIO NA KONFERENCIJI: "Ne možemo više, iz UEFA ne daju!"

Dragan Stojković pohvalio je i partiju Crne Gore

Objavljeno: 02:25h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije posle pobede nad Crnom Gorom. Srbija je slavila rezultatom 2:0, golovima Dušana Vlahovića u 78. i 96. minutu utakmice.

Piksi je napravio sjajne izmene na pauzi, ubacivši Vlahovića, koji je postigao dva gola.

- Definitivno smo morali da menjamo za drugih 45 minuta. Bili smo u deficitu na sredini terena i u napadačkom smislu nismo bili dovoljno ubojiti. Dupla izmena je bila u redu i u pravom momentu. Iako ja ne volim da menjam na poluvremenu. Jednostavno, kada vidite kako se stvari odvijaju, morate da reagujete. Drugo poluvreme je bilo interesantno kao prvo. Znali smo i bili strpljivi da će doći do šanse, egzekucije. Samo nisam znao u kom minutu. Ono što je isplanirano, Srbija može i mora da bude zadovoljna - rekao je Piksi.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Zadovoljan je izdanjem svog tima.

- Jedan je problem. Protivnik igra, hoće da da gol, igra kod kuće. Morate da računate na tu vrstu problema. Koliko vidim nismo primili gol. Pobeda od 2:0 na teškom terenu zadovoljava ono što mi želimo. Crna Gora je bila jako agresivna. Iskoristila je našu pasivniju igru i greške na sredini terena - dodao je selektor Stojković.

Pohvalio je i rivala.

- Borili su se fenomenalno što je i normalno. Želim im da nastave. Nisu oni tako daleko od Nemačke ako budu ovako igrali, sa borbom i htenjem. Svakoj ekipi će biti teško ovde - ističe Piksi.

Srbija je prva u grupi sa šest bodova.

- Ne mislim o Mađarima, već o Srbiji. Imamo šest bodova, nismo primili gol. Ne možemo više bodova, iz UEFA ne daju. Motivisano čekamo 20. jun i meč sa Bugarskom - istakao je Piksi.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.