CRNOGORSKA POLICIJA MORALA DA REAGUJE! Veliko interesovanje za meč sa Srbijom, a oni su to ZLOUPOTREBILI
Navijači Srbije i Crne Gore, Foto: Starsport©

BRZA REAKCIJA!

CRNOGORSKA POLICIJA MORALA DA REAGUJE! Veliko interesovanje za meč sa Srbijom, a oni su to ZLOUPOTREBILI

Očekuje se spektakl na stadionu Pod Goricom

Objavljeno: 13:45h

Meč koji se igra između Crne Gore i Srbije od 20.45 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izazvao je veliku pažnju.

Stadion u Podgorici će biti krcat, a bilo je i onih koji su pokušali da zloupotrebe veliko interesovanje navijača.

Uprava policije Crne Gore podnela je prekršajnu prijavu protiv jedne osobe zbog preprodaje ulaznica, javljaju mediji u Crnoj Gori.

- Službenici Uprave policije su preduzimajući mere i radnje na procesuiranju osoba koje su tokom vikenda na društvenim mrežama obavljivale oglase o prodaji ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora - Srbija, protiv jedne podnijeli prekršajnu prijavu. Podgorička policija je nakon objave o prodaji dve ulaznice za fudbalsku utvrdili da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja, te su u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja prikupljena obavještenja od S.A" - saopšteno je iz policije.

Stadion Pod Goricom
Stadion Pod Goricomfoto: Beta

Navode da je S.A. kupio 13 ulaznica, od kojih je dve dao članovima porodice, nakon čega je A.A. objavio da prodaje dve ulaznice za 180 evra.

Državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog dela da koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Policija je protiv A.A. podnela prekršajnu prijavu zbog zbog počinjenog prekršaja iz člana 32 Zakona o javnom redu i miru.

Podsetimo, fudbaleri Srbije su na sjajan način dočekani u Podgorici, ali ima i onih koji žele da stvore negativnu atmosferu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.