SRCE DA PREPUKNE: Stanković NIKAD emotivnije o Mihajloviću!
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

LJUBAV

SRCE DA PREPUKNE: Stanković NIKAD emotivnije o Mihajloviću!

Legendarni Deki se u intervjuu za Korijere delo Sport još jednom prisetio Mihe

Objavljeno:

Dejan Stanković bio je veliki prijatelj sa tragično i prerano preminulim Sinišom Mihajlovićem.

Legendarni Deki se u intervjuu za Korijere delo Sport još jednom prisetio Mihe i opisao koliko je značaj imao na njega na životnom i sportskom planu.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

- Nedostaje mi, u mom svetu. Opet, ne mogu svoj bol da uporedim sa onim Arijane i dece. Upoznao sam ga sa 19 godina, ništa nisam znao o životu, ako sam danas ovako odlučan čovek, onda mu dugujem to - rekao je trener Sampdorije.

Kada je napustio Zvezdu i dobio ponudu od Sampdorije, Stanković se savetovao upravo sa Mihajlovićem.

- Pre nego što sam prihvatio ponudu Sampdorije, razgovarao sam sa Sinišom. Bio sam svestan delikatne situacije u kojoj je klub, ali mi je rekao da prihvatim ponudu i ne pravim srа*a. Siguran sam da bih zažalio da nisam prihvatio. Imam 44 godine i da se loše završi još uvek bih imao poštovanje. Postoji skala sa dve strane - pobede na jednoj, porazi na drugoj strani. Kada uspete da smanjite jaz između dve strane onda ste odrasli.

Ne krije da mu je Mihajlović bio zvezda vodilja. - Sinišu je nemoguće zameniti. Autentična figura. Moj saputnik, prijatelj, referentna tačka u svakoj situaciji. Čak i kad bi bio tvrdoglav. Bio je direktan, pozitivan, a u situacijama kad bi pogrešio sposoban da se brzo oporavi. Nedostaje mi. Kad sam imao 19 godina i stigao u Italiju tako da nisam znao maltene ništa o životu on je bio tu za mene. Mihi dugujem što sam danas odlučan čovek Deki i Miha su tokom cele fudbalske karijere imali sličan put i bili zajedno, od Zvezda, preko Lacija i Intera, pa sve do reprezentacije. - Uvek sam išao uz njega. Reprezentacija, Lacio, Inter. Prvih 19 bez njega, sledećih 25 s njim. Pitao sam ga za savet o svemu, čak i privatnom životu. Bio je jako zaštitnički nastrojen i za manje od sekunde bi prešao na stvar. Za mene je bio tata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.