PIKSI PRED CRNU GORU: Uplašio sam se kad sam video...
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

BRATSKI DUEL

PIKSI PRED CRNU GORU: Uplašio sam se kad sam video...

Sledi jedan od najvažnijih mečeva za reprezentaciju Srbije

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 20:45 gostuju Crnoj Gori u Podgorici u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi izneo je svoja očekivanja pred susret sa popularnim "Đetićima".

- Što se Crne Gore tiče ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Znam da nema Jankovića koji je povređen i odličan je igrač. Što se ostalih tiče, poznajemo sve, da im ne nabrajam imena. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni. To su osetili i Holanđani, mnogo ih cenim, mnogo je dobrih igrača i analiza koja smo imali će nam dati smernice - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Srbija neće moči da računa na strelca prvog gola protiv Litvanije u Beogradu, Filipa Kostića.

Filip Kostić u duelu sa Justasom Lasickasom
Filip Kostić u duelu sa Justasom Lasickasomfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Loša vest za nas, juče je napustio tim. Radi se o upali Ahilove tetive. Nije bilo potrebe da rizikujemo i odluka je bila da se vrati u klub. Neće biti u kombinaciji za igru.

FS Crne Gore apelovao je na anvijača da navijaju u sportskim grancima, a Stojković veruje da će u Podgorici biti sjajan ambijent.

- Očekujem odličnu atmosferu i pun stadion, ove utakmice imaju veliku važnost. Od mog tima uvek očekujem da bude najbolji i osvaja bodove. U ponedelajk nam se pruža posle prve prepreke druga prilika da stignemo do važnih bodova, očekujem uzbudljiv meč, takmičarski i verujem da moji momci mogu da iznesu teret. Očekujem sve najbolje - zaključio je legendarni Dragan Stojković.

Srbija i Crna Gora posle uvodnog kola imaju po tri osvojena boda i nalaze se na čelu tabele grupe G.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.