OVO MOŽE SAMO IBRAHIMOVIĆ: Srušio rekord, pa poručio: Ne želim ga...
Zlatan Ibrahimović, Foto: Ettore Griffoni/LiveMedia / Sipa Press / Profimedia

pomera granice

OVO MOŽE SAMO IBRAHIMOVIĆ: Srušio rekord, pa poručio: Ne želim ga...

Samo što se vratio na teren, padaju novi rekordi

Objavljeno: 14:48h

Milan je u subotu poražen od Udinezea 3:1 u 27. kolu Serije A, a jedini gol za "rosonere" postigao je Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin je privremeno izjednačio iz penala na 1:1, pa je tako sa 41 godinom i 166 dana postao najstariji strelac u istoriji Serije A, srušivši rekord legendarnog Aleksandra Kostakurte.

- Može da zadrži taj rekord, ne želim ga - našalio se Ibrahimović nakon utakmice, prve koju je započeo još od januara 2022. godine.

Ovo mu je bio prvi gol nakon 430 dana, od 9. januara 2022. kad je već u drugom minutu postigao gol protiv Venecije 3:0.

- Ponosan sam što sam deo istorije ovog velikoga kluba sa velikom istorijom i igračima koji su napravili neverovatne stvari, puno mi to znači. Ali ovaj gol nam nije doneo bodove, a to je ono što sam želeo. Ponosan sam i što sam bio kapiten, ali utakmica nije išla onako kako smo želeli - rekao je Ibrahimović.

- Dobro sam se osećao na terenu, nisam započeo utakmicu 14 meseci i važno je bilo da budem u dobroj fizičkoj formi. Ako se budem osećao dobro kao ovaj put, još mogu da igram, uopšte ne sumnjam u sebe - objasnio je Ibrahimović kako mu je bilo igrati čak 76 minuta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.